Πρώτο το Mega στη prime time ζώνη
![1](https://www.axianews.gr/photos/w_800px/articles/2020/04/1-48.jpg)
Συνεχίζει να καταγράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Mega Channel. Ενδεικτικά στη prime time ζώνη το Mega Channel ήρθε πρώτο στις μετρήσεις, φθάνοντας στο 15,8%. Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης:
Prime Time ζώνη:
• Mega: Τα στρουμφάκια 15,8
• AΝΤ1: Το καφέ της Χαράς 9,6
• ΑΝΤ1: Οι μεγάλοι 8,2
• ALPHA: Οι υπηρέτριες 15,3
• STAR: Η εποχή των παγετώνων 11
• ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά (Ε) 7,1
• OPEN: Η γιορτή της μητέρας 8,7
Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται το δελτίο Ειδήσεων του Mega με παρουσιάστρια την Δώρα Αναγνωστοπούλου. Και αυτό προκύπτει απο τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, όπου δείχνουν ότι απέναντι σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πεδίο, η καλή δημοσιογραφος, έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει μεγάλη μερίδα από την πίτα της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό, το κεντρικό Δελτίο του Mega, έχει πλασαριστεί στην περιοχή του 9%, «απειλώντας» μέσα σε έξι βδομάδας τους παραδοσιακούς παίκτες, που εκ των πραγμάτων έχουν «χτίσει» συνήθεια. Η καλή συνάδελφος όλο αυτό το διάστημα έχει δείξει προσήλωση στον στόχο, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι εκείνο που στο τέλος κερδίζει είναι η προσήλωση στον στόχο.
Eν τω μεταξύ, συνεχίζει να σαρώνει το Μega, καταγράφοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ενώ τους τηλεθεατές κέρδισε η εκπομπή του Αντώνη Ρέμου στο MEGA. Η σπουδαία βραδιά του κορυφαίου Ελληνα τραγουδιστή ξεκίνησε στις 23.00 με την ορχήστρα να παίζει το «Κάντε υπομονή» Σταύρου Ξαρχάκου, με τον Ρέμο να στέλνει σε όλη τη χώρα το μήνυμα ότι τα κακά θα περάσουν και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Τα νούμερα τηλεθέασης του Mega έφτασαν στο δυναμικό κοινό μέχρι και το 14,8% αναδεικνύοντας το Mega πρώτο στην primetime ζώνη.