Ο κοριός της ΕΥΠ, οι διάλογοι, ένας ακόμη αρχηγός κόμματος και ο μικροεφοπλιστής!

Κυκλοφορεί ως φήμη στην πολιτικο-επιχειρηματική πιάτσα ότι ο κοριός της ΕΥΠ, όσον αφορά στην υπόθεση της διαφθοράς στους κόλπους της αστυνομίας, έχει καταγράψει μεταξύ άλλων τις συνομιλίες μεγαλοεπιχειρηματιών και ενός εφοπλιστή, με εμπλεκόμενο αστυνομικό – πρωταγωνιστή του κυκλώματος! Ο εφοπλιστής θεωρείται πλέον μικρός, πρόσωπο που εμπλέκεται και συνεργάζεται με το περιθώριο, δηλαδή με σκοτεινούς δημοσιογράφους και παράγοντες, κυπατζήδες και ύποπτους πρώην εισαγγελείς, συνδεδεμένους με υπόγεια δικηγορικά κυκλώματα.

Σε κάθε περίπτωση, στην παρούσα φάση καταβάλλεται προσπάθεια οι κασέτες και οι διάλογοι, που σημειωτέων δεν περιλαμβάνονται στην δικογραφία, να μη δημοσιοποιηθούν παρανόμως, σε απλά ελληνικά να μη γίνουν φύλλο και φτερό από της υπηρεσίες με διαρροές προς δημοσιογράφους και Μέσα Ενημέρωσης. Λέγεται, μάλιστα, πως οι πιέσεις είναι έντονες και προς την ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη. Όσον αφορά στους διαλόγους του μικροεφοπλιστή, λέγεται στην πιάτσα πως η δράση και η στάση του σε μείζονος σημασίας ζητήματα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων συστημάτων να βρουν και να δημοσιοποιήσουν τους καυτούς διαλόγους.

Μεγάλη σημασία, ακόμη, έχει το γεγονός ότι στους διαλόγους-φωτιά εκτός του ήδη γνωστού αρχηγού κόμματος του οποίου οι συνομιλίες έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί υπάρχουν και διάλογοι ενός ακόμη αρχηγού μικρού κόμματος ο οποίος μετείχε ως υπουργός στην κυβέρνηση Τσίπρα και ακούγεται στην πιάτσα ότι και οι συνομιλίες αυτές παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση, στο σύνολό της, δημοσιογραφικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το επόμενο χρονικό διάστημα!