Σε κατάρρευση οι μικρομεσαίοι

Το μέγεθος της οικονομικής κρίσης θα οδηγήσει κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε κατάρρευση.

Το ίδιο και τη βαριά βιομηχανία του τουρισμού.

Η εκτίμηση για 150.000 νέους ανέργους είναι όνειρο θερινής νυχτός, γιατί οι θέσεις εργασίας που θα χαθούν εξαιτίας των συνεπειών της κρίσης, θα ξεπεράσουν τις τριακόσιες χιλιάδες.

Η κυβέρνηση κινδυνεύει να βρεθεί τον Οκτώβριο με την πλάτη στον τοίχο γιατί ο κόσμος θα αρχίσει να ξεχνάει τους χειρισμούς στη διάρκεια της πανδημίας, γιατί θα ζει τον εφιάλτη της φτώχειας και της ανεργίας.

Οι μικρομεσαίοι θα βρεθούν για μια ακόμα φορά στα κάγκελα και μια μεγάλη πλειοψηφία που έχει συνηθίσει την επιδοματική πολιτική θα αρχίσει να προβάλλει και πάλι απαιτήσεις για οικονομική βοήθεια.

Οι επιχειρηματίες θα διαπιστώσουν ότι η πολυδιαφημισμένη οικονομική στήριξη ήταν για λίγους, γιατί τα ποσά δεν φτάνουν και πολλές κατηγορίες εργαζομένων θα βρεθούν στο πεζοδρόμιο.

Οι οίκοι αξιολόγησης θα αρχίσουν τα παιχνίδια με το δημόσιο χρέος, ενώ το φάσμα νέων μνημονίων θα πλανάται πάνω από τη χώρα.

Μια τέτοια κατάσταση αναγκαστικά θα προκαλέσει μεγάλη φθορά στην κυβέρνηση.

Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνει αποφασισμένος να στηρίξει οποιοδήποτε αίτημα, δίκαιο ή άδικο, θα αρχίσει να εισπράττει από την κυβερνητική φθορά.