Μηνιαίες αποζημιώσεις στους εργολάβους!

- Τα νομικά γραφεία μελετούν συμβάσεις και ασφαλιστήρια συμβόλαια. - Πρόσωπα σε επιτροπές, μηχανισμούς και θέσεις συμβούλων (και νομικών) που θα υπερασπίζονται το Δημόσιο πρέπει να επιλέξει ο Κ. Καραμανλής και όχι εκείνους που δικαιώνουν τις ενστάσεις και τις διαιτησίες των εργολάβων !!!

…το ρεπορτάζ της «Α» σχετικά με τις παρατάσεις και τις αποζημιώσεις που ζήτησαν οι εργολάβοι στην σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας από το υπ. Δημοσίων έργων επιβεβαιώνεται απολύτως: ήδη τα δικηγορικά γραφεία διαβάζουν τις συμβάσεις παραχώρησης, μελετούν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια και ετοιμάζονται να γνωμοδοτήσουν εάν οι εργολάβοι δικαιούνται αποζημίωση η οποία θα καταβληθεί σε μηνιαία βάση και όχι εξαμηνιαία όπως προβλέπεται . Ας ηρεμήσουν! Μηνιάτικα θα παίρνουν. Θα λυθεί το θέμα αυτό!
Εκείνο ωστόσο που οφείλουμε εμείς να συστήσουμε προς το Δημόσιο είναι η σημερινή του ηγεσία στα δημόσια έργα να λειτουργήσει διαφορετικά από τις προηγούμενες. Να είναι οχυρωμένο απέναντι στις επιδιώξεις των εργολάβων, διότι μόνο έτσι υποστηρίζει τον φορολογούμενο πολίτη. Δεν είναι δυνατόν όλες τις ενστάσεις, όλες τις διαιτησίες, όλες τις αποζημιώσεις να τις κερδίζουν πάντα οι ιδιώτες και το δημόσιο να βγαίνει πάντα χαμένο. Γιαυτό οφείλει ο υπουργός Κ. Καραμανλής, ένας νέος πολιτικός, αδιάφθορος με παρόν και μέλλον στον τόπο, να επιλέξει εκείνα τα πρόσωπα σε υπηρεσίες, μηχανισμούς αλλά και νομικούς ή άλλους συμβούλους τα οποία θα μάχονται για να κερδίσουν τους ιδιώτες προς όφελος του Κράτους και όχι σε μόνιμη βάση να δικαιώνουν μόνιμα τους εργολάβους!