Το κέντρο Ψυχικής Υγείας «ΒΗΜΑ ΚΟΙΝΟ» δίπλα σας και αυτές τις δύσκολες ώρες

Tο ΒΗΜΑ ΚΟΙΝΟ, πάντα δίπλα σας, σε αυτούς του δύσκολους καιρούς συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και από απόσταση για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του. Μπορείτε να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία ή να συνεχίσετε τις συνεδρίες σας τηλεφωνικά ή μέσω skype.

Την τελευταία περίοδο βιώνουμε μια πρωτόγνωρη παγκόσμια κρίση δημόσιας υγείας. Ο φόβος για την υγεία, η ταχεία εξάπλωση του ιού, καθώς και τα μέτρα που σωστά λαμβάνονται για την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου, δημιουργούν σε όλους μας πρακτικά προβλήματα αλλά και άγχη. Ίσως λοιπόν να είναι μια περίοδος που η ψυχολογική στήριξη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ.

Το ΒΗΜΑ ΚΟΙΝΟ με αίσθηση του ρόλου και της αποστολής του στην κοινότητα αλλά και της κοινωνικής ευθύνης, και σεβόμενο τα μέτρα για την πρόληψη εξάπλωσης του COVID-19 μετά και τις σχετικές ανακοινώσεις των αρμοδίων που έκριναν ότι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις υγείας θα παραμείνουν ανοιχτές, σας ενημερώνει ότι:

ΠΡΟΤΑΣΗ Α. Όλες μας οι υπηρεσίες διατίθενται και από απόσταση:

  1. Μας υποβάλλεται το αίτημα τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
  2. Γίνεται πρώτο ραντεβού εκτίμησης από ειδικό ψυχικής υγείας τηλεφωνικά ή με skype.
  3. Μπορείτε να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία ή να συνεχίσετε τις συνεδρίες σας τηλεφωνικά ή μέσω skype.
    (Η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης).

ΠΡΟΤΑΣΗ Β. Όσοι επιλέξετε να έρθετε στο Κέντρο μας ισχύει το εξής πρωτόκολλο:

  1. Παρακαλούμε απολυμάνετε τα χέρια σας μόλις εισέλθετε στο χώρο με το αντισηπτικό διάλυμα που θα βρείτε στην είσοδο.
  2. Ακολουθείστε τις οδηγίες της Γραμματείας για το που θα περιμένετε ώστε να μην χρειαστεί να εκτεθείτε σε επαφή με άλλους πελάτες στην αναμονή.
  3. Αποφύγετε την χρήση του ανελκυστήρα εκτός κι αν υπάρχουν κινητικά προβλήματα.
  4. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και καθαριότητας εάν χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
• Μην προσέλθετε στο Κέντρο μας εάν έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό και δεν έχουν περάσει 15 μέρες από την ημέρα της επιστροφής σας στην Ελλάδα. Σε αυτήν την περίπτωση προτείνουμε να μας πάρετε τηλέφωνο (πρόταση Α.)
• Μην προσέλθετε στο Κέντρο μας εάν έχετε σύμπτωμα οποιασδήποτε ίωσης. Μείνετε στο σπίτι και χρησιμοποιήστε την πρόταση Α.

Το ΒΗΜΑ ΚΟΙΝΟ παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για οποιαδήποτε αλλαγή τόσο όσον αφορά τη λειτουργία του Κέντρου αλλά και σχετικά με τις αποφάσεις της πολιτείας.