Μαρινάκης: Το 2020 ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το ευχετήριο μήνυμα του για το 2020 και ζήτησε το νέο έτος το πρωτάθλημα να πάει στον Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποχαιρέτησε το 2019 και έστειλε τις ερυθρόλευκες ευχές του για το νέο έτος ζητώντας για μια ακόμα φορά το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας εφοπλιστής ευχήθηκε σε όλους μία δημιουργική χρονιά με αγάπη και υγεία, με πίστη και δύναμη ο καθημερινός αγώνας όλων των Ελλήνων να στεφθεί με επιτυχία στο νέο έτος και το 2020 να γεμίσει τις ψυχές μας με ελπίδα, αφήνοντας πίσω όλες τις πίκρες και τις κακές στιγμές.

«Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό»
«Για τον Ολυμπιακό εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει να γράφει ιστορία σε όλα τα αθλήματα, γεμίζοντας τις χρυσές σελίδες του βιβλίου του με ένδοξες επιτυχίες και πολλούς τίτλους. Με πάθος, σκληρή δουλειά και αγωνιστικό ήθος θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό μας, τον μεγαλύτερο και πιο πετυχημένο σύλλογο της χώρας. Χρόνια πολλά, ζήτω ο Ολυμπιακός μας», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.