Γιατί δεν συναντήθηκαν επίσημα Βαρδινογιάννης – Μητσοτάκης

…Έχει εγείρει ερωτήματα το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μολονότι είδε… όποιον μιλάει ελληνικά, εντούτοις δεν συναντήθηκε ακόμη επίσημα στο Μαξίμου με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη! Και είναι αλήθεια πως ο πρωθυπουργός έχει συναντήσει επίσημα από τον Σπύρο Λάτση μέχρι τον Ιβάν Σαββίδη και την Γιάννα Αγγελοπούλου! Είδε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμη και όλους τους επιχειρηματίες που είχαν αποκτήσει προνομιακή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και στήριζαν το κόμμα και τις φίλα προσκείμενες εφημερίδες! Μόνο τον Βαρδινογιάννη δεν είδε!!! Γιατί;

Η συνάντηση Τζίγγερ – Δημητριάδη και το τέλος της παρεξήγησης! Αναμένεται άμεσα και η συνάντηση με Μητσοτάκη.

…Βεβαίως ο γιος του πατριάρχη της μεγάλης οικογένειας πέρασε το κατώφλι του Μαξίμου. Όχι για να δει τον Κυριάκο αλλά τον Γρηγόρη, τον ξάδερφο, τον πιο ισχυρό άνδρα του Μαξίμου μετά τον πρωθυπουργό! Η συνάντηση πήγε πολύ καλά, κάτι που αποδείχθηκε εκ των υστέρων! Το κυριότερο, ωστόσο, ήταν πως λύθηκαν οι παρεξηγήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και αποκαταστάθηκε οριστικά η ισορροπία των δύο πλευρών η οποία για διάφορους λόγους, που αφορούσαν κυρίως στη σχέση της κυβέρνησης με την οικογένεια Λάτση, είχε διαταραχθεί! Έτσι, μετά τις εξηγήσεις και την πρώτη αναγνωριστική συνάντηση αναμένεται και η επίσημη μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιάννη Βαρδινογιάννη, η οποία θα ανακοινωθεί!

Η συμφωνία των τεσσάρων σημείων

Μαξίμου και οικογένεια Βαρδινογιάννη τα βρήκαν κατά τη συνάντηση Τζίγγερ – Γρήγορη Δημητριάδη σε τέσσερα σημεία! Τα δύο πιο σοβαρά είναι: 1) Η μετάθεση για το μέλλον του placement για τις μετοχές των ΕΛ.ΠΕ.! Μπορεί τυπικά η μετάθεση να έγινε με αφορμή την έρευνα για την τιμή που θα προσφερόταν, ωστόσο η αναβολή στερεί από τον όμιλο Λάτση τον διαχρονικά απόλυτο έλεγχο, καθώς τώρα οι μετοχές θα κατέληγαν σε ευρύ επενδυτικό κοινό, θεσμικούς και ιδιώτες, ενώ η μετάθεση για το μέλλον αφήνει πάντα ανοικτή την πόρτα για έλευση στρατηγικού επενδυτή! 2) Η άδεια για δημιουργία νέας τράπεζας! Όπου προφανώς υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση προς τα θεσμικά όργανα!