Τρομάζει η απόλυτη μετάλλαξη

Football game between veterans of Greece and Russia, on the margin of the Prime Minister's Alexis Tsipras visit to the 81st Thessaloniki international fair, on Sept. 11, 2016 / Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Ελλάδας και Ρωσίας, στο περιθώριο της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην 81η ΔΕΘ, στις 11 Σεπτεμβρίου, 2016

Τρομάζει στην κυριολεξία η απόλυτη μετάλλαξη του θαυμαστή του Αλέξη Τσίπρα.

Για τον Ιβάν Σαββίδη πρόκειται, ο οποίος, μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις στα κανάλια για να πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε ποτέ η Ελλάδα.

Ευτυχώς τον πρόλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο Ιβάν αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου ενθουσιασμένος, αλλά και πικραμένος, αφού δεν μπόρεσε να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν ξεχνάει τους παλαιούς φίλους

Βέβαια, ο Ιβάν μπορεί πλέον να θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον μεγαλύτερο πολιτικό ηγέτη, αλλά δεν ξεχνάει και τους παλαιούς φίλους με τους οποίους είχε νταραβέρια για μια πενταετία.

Γιαυτό τοποθέτησε το «ορφανό» του Καμμένου, τον Τέρενς Κουίκ, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΡΕΝ.

Προφανώς ο Τέρενς Κουίκ θα ελέγχει τη γραμμή του σταθμού, η οποία, σύμφωνα με τις εντολές που έδωσε ο Ιβάν στο προσωπικό, θα είναι… Κυριάκος και τα μυαλά στα κάγκελα.