Θάνος Πλεύρης: Το διακύβευμα των εκλογών

 Νέες περιπέτειες ή ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα» είναι το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, στο οποίο οι πολίτες της χώρας καλούνται να επιλέξουν αν η χώρα θα προχωρήσει μπροστά με αλήθεια και ανάπτυξη ή θα βάλουν την χώρα σε νέες περιπέτειες. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένες ψήφους, κάθε ψήφος είναι σημαντική.

Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς οι πολίτες μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης το κατάλαβαν. Δεν ήταν τίποτε άλλο από μία εγωπαθής κυβέρνηση που λειτούργησε με όρους ανήθικους και βαθιά καθεστωτικούς.

Η ηθική της κάθε κυβέρνησης φαίνεται και στην άνοδό της και στη διαχείριση της εξουσίας και κυρίως στην πτώση της. Κατά την άνοδό της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να εξοντώσει με ανήθικους όρους κάθε πολιτικό της αντίπαλο. Τώρα που ο ελληνικός λαός επέλεξε στις ευρωεκλογές τον δρόμο της πολιτικής αλλαγής, αντί να απολογηθεί για τις αποτυχίες της επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις της Ν.Δ.

Μόλις κατάλαβε ότι το πάρτι εξουσίας τελειώνει ξέχασε τους πάντες και ασχολείται μόνο με τις εσωτερικές μετακινήσεις, τοποθετήσεις και εξυπηρετήσεις της παρέας του Μαξίμου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπου με θράσος δεν κρατούν τα προσχήματα, με αμετροέπεια και συνεχή ρουσφέτια εξυπηρετήσεων στους ίδιους και στους επιχειρηματίες που τους στηρίζουν.

Η Ν.Δ. επέλεξε να μιλήσει συγκρατημένα γιατί πολύ σύντομα θα κληθεί να εφαρμόσει αυτά που ανακοίνωσε στο πρόγραμμά της και θα πορευτεί μέχρι τις εκλογές με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα για την αναγέννηση της χώρας.

Το σχέδιο της Ν.Δ. είναι η ανάπτυξη που θα έρθει από τις επενδύσεις και τις εξαγωγές. Κι αυτό θα το καταφέρουμε με την μείωση των φόρων, την κατάργηση των γραφειοκρατικών εμποδίων, την αποκατάσταση της ρευστότητας και την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας.

Με την ισχυρή πολιτική εντολή της 7ης Ιουλίου θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το σχέδιό μας για περισσότερες δουλειές, για λιγότερους φόρους, για ασφάλεια στις γειτονιές, για καλύτερη παιδεία και καλύτερη υγεία.

Οι πολίτες δεν θα πρέπει να προεξοφλήσουν το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου, η ψήφος είναι αναγκαία για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα κρατήσει το τιμόνι της χώρας και θα διαπραγματευθεί τις αξίες της Ν.Δ. με υπευθυνότητα και πατριωτισμό. 

O Θάνος Πλεύρης είναι υποψήφιος βουλευτή Α’ Αθηνών με τη Ν.Δ.