Εκδήλωση στήριξης της Εύας Καϊλή στη Θεσσαλονίκη από PES activists

Ανοιχτή στήριξη στην Εύα Καϊλή και τον Χρήστο Παπαστεργίου από σημαντικές προσωπικότητες της πόλης σε μια εκδήλωση των νέων σοσιαλιστών PES Activists που γέμισε το Ολύμπιον. Ο Κυριάκος Κυριάκος του ΠΑΟΚ ένας νέος δημοφιλής άνθρωπος, στήριξε με την σειρά του τους νέους στην πολιτική και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην φίλη του Εύα Καϊλη για όσα έχει πετύχει στις νέες τεχνολογίες. Ο καθηγητής Παντελής Αγγελίδης είπε τα καλύτερα για το ήθος και την ποιότητα της εκδήλωσης που ξάφνιασε ευχάριστα όσους την παρακολούθησαν αφού έφερε εικόνες από το μέλλον και μήνυμα ισχυρής εθνικής ταυτότητας με ιδιαίτερη αναφορά στην Μακεδονία. Αρβανιτίδης, Γερανίδης, Μαγκριώτης, Ξυλούρης, Ωραιόπουλος, Γούναρης, Τριανταφυλλίδου, Τουχτιδης και Διαμαντάκης από το Εργατικό κέντρο, επιχειρηματίες της πόλης μέχρι και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου Πέτρος Καβάσαλης και η ψυχή του Κύκλου του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν όλοι εκεί!

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Δημαρέλος και Μπαρμπουνάκης βρέθηκαν μπροστά στην νέα προσπάθεια για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και δε θα μπορούσαν να λείπουν από μια φρέσκια συζήτηση για όσα μπορούν να πετύχουν αν ενώσουν δυνάμεις, αλλά και από την παράταξη Ζέρβα είδαμε τον κ.Ροδινό καθώς είναι γνωστό ότι με τον Κ.Ζέρβα είναι προσωπική φίλη η Εύα Καιλή. Η εκδήλωση τράβηξε το ενδιαφέρον της νεολαίας καθώς παρευρέθηκαν οι νεότεροι των ψηφοδελτίων της Περιφέρειας Στάθης Δημόπουλος και των PES activists Στέργιος Κωνσταντίνου κ Βάσια Μάδεση

Ο Μενέλαος Τριανταφύλου και ένας νέος που πήρε τον λόγο και ζήτησε στήριξη για τον εξαιρετικό Παπαστεργίου, έκλεψαν την παράσταση, μαζί με έναν κύριο που μίλησε με θερμά λόγια για την υπεράσπιση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον ψυχολογικό πόλεμο που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο, λίγες ήμερες πριν τις εκλογές.

Κλείνοντας η Εύα Καϊλη ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και τόνισε ότι το στοίχημα των ερχόμενων εκλογών είναι να καταφέρουν οι πολιτικοί να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των νέων και να τους κινητοποιήσουν να συμμετέχουν περισσότερο στα κοινά.