Βασιλική Σουλαδάκη: Με όρους μαφίας η προσπάθεια εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων

Η κυρία Τουλουπάκη, η εισαγγελέας διαφθορέας. Η κυρία Τουλουπακη με την ιδιότητα αφού έκανε έρευνα έστειλε 10 προσωπικότητες της δημόσιας ζωής στη Βουλή ως υπόπτους.

Από τους 10 ήδη οι φάκελοι των 4 μπήκαν στο αρχείο και αναμένεται να μπουν τουλάχιστον 4 άλλων ακόμη.

Ζήτησε να δώσει εξηγήσεις ένας, ο Ανδρέας Λοβέρδος, προφανώς για να τηρήσει τα προσχήματα για να μην αποδεχτεί η ίδια την τραγική της αποτυχία, την τραγική της ανεπάρκεια ως δικαστική λειτουργός.

Μια εισαγγελέας που με τέτοια επιπολαιότητα έστειλε 10 προσωπικότητες σε δημόσια διαπόμπευση, τουλάχιστον 8 των οποίων οι φάκελοι μπήκαν στο αρχείο, σημαίνει ότι ή δεν έκανε σωστά τη δουλειά της ή εξυπηρέτησε σκοπιμότητες, και στις δυο περιπτώσεις είναι ανεπαρκής, είναι ακατάλληλη. 

Η κυρία Τουλουπάκη είτε από ανεπάρκεια είτε επειδή εξυπηρέτησε σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για εξόντωση πολιτικών του αντιπάλων, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξανατοποθετηθεί και να παραμείνει εισαγγελέας διαφθοράς, είναι επικίνδυνη για την ομαλή λειτουργία των θεσμών της Δημοκρατίας.

Η κυρία Τουλουπάκη εζυγίσθη εμετρήθη ως δικαστικός και ευρέθη ελλιπής, είναι αναγκαίο να φύγει, είναι θεσμικά επικίνδυνη.

Όσον αφορά την αθλιότητα εναντίον του Λοβέρδου με προφανή στόχο την εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων.

Μια απλή αναφορά των γεγονότων αποδεικνύει το «στήσιμο».

– Την Πέμπτη 4 Απριλίου εμφανίζεται εσπευσμένα μάρτυρας που ΔΕΝ προσθέτει κανένα περαιτέρω αποδεικτικό στοιχείο, απλά επαναλαμβάνει τα γνωστά «μου είπαν», «λεγόταν» και άλλα «σου-ξου-μου» φληναφήματα.

– Την επόμενη μέρα Παρασκευή 5 Απριλίου (ημέρα που τα κυριακάτικα φύλλα κλείνουν ύλη) η εφημερίδα DOCUMENTO με διαφήμισή της προαναγγέλλει αποκάλυψη στο φύλλο της Κυριακής 7 Απριλίου νέας σημαντικής μαρτυρίας στην υπόθεση NOVARTIS με τίτλο «Νέος μάρτυρας για Λοβέρδο…» και μας πληροφορεί για την διαβίβαση του φακέλου στη Βουλή.

– Την ακριβώς επόμενη μέρα Δευτέρα 8 Απριλίου οι επίκουροι εισαγγελείς διαφθοράς με έγγραφο υποβάλλουν αίτημα στην Εισαγγελέα Διαφοράς να διαβιβασθεί ο φάκελος στη Βουλή.

– Την ίδια ακριβώς μέρα Δευτέρα 8 Απριλίου η εισαγγελέας Διαφθοράς «μελετά», αντιγράφει αυτολεξεί το πόρισμα και το διαβιβάζει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα περαιτέρω.

– Κατά ευτυχή σύμπτωση με τους ίδιους –συνήθεις άλλωστε– ιλιγγιώδους ταχύτητας ρυθμούς η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ίδια ακριβώς μέρα Δευτέρα 8 Απριλίου διαβιβάζει τον σχετικό φάκελο στη Βουλή.

Ποιος και τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει;

Ένα κόμμα που χρησιμοποιεί μεθόδους μαφίας για να βλάψει τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν μπορεί ποτέ να είναι προοδευτικό.

Ας το έχουν στο μυαλό τους οι διάφοροι γεφυροποιοί και «πρόθυμοι».