Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει ο ασφαλιστικός κλάδος στο επίκεντρο του 9ου Πανοράματος Επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή, ως «Χρυσός Χορηγός»,της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), στο 9οΠανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Ο ασφαλιστικός κλάδος έδωσε δυναμικό παρόν στην θεσμοθετημένη, ετήσια γιορτή για θέματα επιχειρηματικότητας και επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων.

H παρουσία της ασφαλιστικής αγοράς κορυφώθηκε με τη διοργάνωση συζήτησης πάνελ, με τίτλο «Ασφαλιστικός κλάδος και Νέοι: Ένας διαφορετικός διάλογος για τις ευκαιρίες και τις προοπτικές στον κλάδο».Στη συζήτηση συμμετείχαν, από την πλευρά του ασφαλιστικού κλάδου,τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΕΕ κ. Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της GeneraliHellas, ο κ. Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος του ΟμίλουInteramerican και ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικής. Την εκδήλωση άνοιξε με εισαγωγική ομιλία η κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μένεγος.

Περισσότεροι από 130 συμμετέχοντες, παρακολούθησαν τους τρεις Διευθύνοντες Συμβούλους να συζητούν με τρεις νέους εργαζόμενους, να καταρρίπτουν τους μύθους που υπάρχουν γύρω από την ασφαλιστική αγορά ως εργοδότη και να αναδεικνύουν τις μοναδικές ευκαιρίες που παρέχει ο κλάδος σε όσους ξεκινούν τώρα τον επαγγελματικό τους βίο.

To επόμενο ραντεβού του ασφαλιστικού κλάδου με νέους και νέες, εργαζόμενους η εν δυνάμει εργαζόμενους, δίνεται στις 28 Μαΐου 2019, στο ΒusinessDay που θα διοργανωθεί στα γραφεία της ΕΑΕΕ, Ξενοφώντος 10, στο κέντρο της Αθήνας.