Η μπουρδολογία από τους επαΐοντες της Ν.Δ.

… βεβαίως εκεί στη Νέα Δημοκρατία η μπουρδολογία πάει σύννεφο. Μας λένε εκεί κάτι ομάδες καινοτομίας, με συντελεστές τον Κωστή τον Χατζηδάκη και τον Κωστάκη προ τζούνιορ Καραμανλή, για κάτι έργα ανύπαρκτα που δήθεν θα αναβαθμίσουν τις δυτικές συνοικίες, στην ουσία ζημιογόνα χωρίς κανένα επενδυτικό ενδιαφέρον και φυσικά χωρίς αναμενόμενα ισχυρά κυκλοφοριακά φόρτη! Όπως η υποθαλάσσια Σαλαμίνας ή ο οδικός άξονας Ελευσίνα – Υλίκη! Έργα κομμένα και ραμμένα για κέρδη των εργολάβων, με σήραγγες, αλλαγές μελετών και φυσικά τα λεφτά του κράτους και όχι τα δικά τους!
ΥΓ. 1: Ελπίζουμε ο Κωστής σε μελλοντική κυβέρνηση να αλλάξει συνεργάτες και να μη μας ξαναφέρει αυτούς που τη νύχτα μιλάγανε με τους εργολάβους και το πρωί κάνανε λόμπινγκ στις Βρυξέλλες!
ΥΓ. 2: Και ελπίζουμε ο Κωστάκης ο προ τζούνιορ να έμαθε και τίποτα καινούργιο εκτός από το να διαμαρτύρεται για τα φαραωνικά έργα εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της κοινωνίας που άργησαν να δώσουν (Ε65) στον Περιστέρη!
ΥΓ. 3: Αντί να προμοτάρουν πραγματικά έργα ανάπτυξης όπως η ηλεκτροδότηση στα νησιά, ή τα νέα αεροδρόμια, ή η αποκομιδή των σκουπιδιών, μας πασάρουν τα κέφια των εργολάβων. Ως εδώ το καλαμπούρι!