Λάμπρος Δημητρογιάννης: Ο κρυφός άσος του Νεκτάριου Φαρμάκη για την Περιφέρεια

Ντέρμπι φαίνεται πώς θα είναι η μάχη για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μεταξύ του Νεκτάριου Φαρμάκη και του νυν Περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα. Στόχος του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας κ. Φαρμάκη είναι να κλειδώσει την πρωτιά με καλό ποσοστό στην Αιτωλοακαρνανία από την οποία και κατάγεται. Ισχυρό χαρτί στο ψηφοδέλτιό του είναι ο Λάμπρος Δημητρογιάννης ο οποίος συνδυάζει διοικητική επάρκεια και κοινωνική προσφορά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου ότι ήταν ο μικρότερος σε ηλικία Διοικητής Νοσοκομείου που υπήρξε ποτέ στα χρονικά της χώρας, καθώς σε ηλικία μόλις 29 ετών ανέλαβε τη Διοίκηση του νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, υλοποιώντας το μεγάλο έργο της ολοκλήρωσης και της εγκατάστασης στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου. Η επιτυχημένη διοίκησή του συνεχίστηκε και στο νοσοκομείο Αργολίδας όπου μεταξύ άλλων ολοκλήρωσε την νέα Ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου Άργους. Είναι άξιο επίσης αναφοράς ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του υποστήριξε εμπράκτως ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, χρόνιους ασθενείς, άτομα με ειδικές ανάγκες και τις τοπικές κοινωνίες.

Άλλωστε, το κοινωνικό του έργο έχει αναγνωριστεί από πολλούς φορείς μεταξύ των οποίων το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Ένωση ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας της Δυτικής Ελλάδας.