Βγαίνουν οι φάκελοι από τα συρτάρια!

- Η κυβέρνηση αντεπιτίθεται... Διώξεις κατά του φαύλου και διαπλεκόμενου χθες! - Τραπεζιτες, πολιτικοί και μεγαλοεπιχειρηματίες στο στόχαστρο!

Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή για την οικονομία και τη χώρα και ενόψει εκλογών, όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν, η κυβέρνηση προχωρεί στο σχέδιό της και ξαναβγάζει από τα συρτάρια όλους τους καθοριστικούς δικαστικούς φακέλους που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η μάχη κατά της διαφθοράς και η σύγκρουση με το ξεπερασμένο χθες αποτελούν σύνθημα και προεκλογική στόχευση για τον ΣΥΡΙΖΑ, και τούτο ως πολιτική θέση προκύπτει μέσα από όλες τις δημοσκοπήσεις. Από τις οποίες πασιφανώς προκύπτει το πολιτικό συμπέρασμα ότι ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης αποτελεί η διαφοροποίηση με το χθες! Και αδιαμφισβήτητα το παλαιό πολιτικό προσωπικό το οποίο συνδέθηκε με τη διαφθορά και τη διαπλοκή σε όλο το φάσμα του τραπεζικού και επιχειρηματικού τομέα προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία και εξακολουθεί να δίνει ένα σχετικό ηθικό προβάδισμα στην κυβέρνηση.

  • Το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ βάσει των δημοσκοπήσεων

Υπό το πρίσμα τούτο στην κυβέρνηση εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με τη διαπλοκή και τη διαφθορά και η δικαστική τους προώθηση ενισχύουν το προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλες κοινωνικές, εισοδηματικές και εκλογικές ομάδες! Και τούτο προκύπτει αδιαμφισβήτητα από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων!
Για τον λόγο αυτόν αναμένονται άμεσα το επόμενο χρονικό διάστημα πλήθος διώξεων σε υποθέσεις που σχετίζονται με τραπεζικά ζητήματα, εξοπλιστικά, διαφθορά με δημόσιο χρήμα, μίζες από προμήθειες του Δημοσίου και αναθέσεις μεγάλων έργων!

  • Στο επίκεντρο των διώξεων πρώην και νυν τραπεζίτες, εργολάβοι, προμηθευτές Δημοσίου, παλαιά και νέα επιχειρηματικά τζάκια, ατζέντηδες εξοπλιστικών αλλά και εν ενέργεια πολιτικοί!

Υπό αυτή την έννοια αναμένεται κύκλος διώξεων κατά πρώην και νυν τραπεζιτών για πλήθος δανείων που χορηγήθηκαν σε «ημετέρους» κατά παρέκκλιση των τραπεζικών κανονισμών χωρίς εγγυήσεις και εξασφαλίσεις. Αλλά και διώξεις για σκανδαλώδεις ρυθμίσεις σε μεγάλα επιχειρηματικά τζάκια, παλαιά και νέα, οι οποίες προκαλούν την κοινωνία και αναδεικνύουν σήψη και οσμή διαπλοκής!!! Διώξεις επίσης αναμένονται σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, σε προμήθειες του Δημοσίου αλλά και σε σκανδαλώδεις αναθέσεις δημοσίων έργων!!! Όσον αφορά στη Νοβάρτις, οι πληροφορίες λένε ότι θα ασκηθούν διώξεις εντός 15 ημερών και θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον τρία πολιτικά πρόσωπα!