Διάκριση του προγράμματος Emirates Skywards στα Βραβεία Loyalty2019

  • Αναγνώριση για τις πρώτες δυναμικές αναβαθμίσεις του προγράμματος και τις προσφορές Cash + Miles
  • Σχεδόν 1,5 δις μίλια έχουν εξαργυρωθεί από μέλη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Emirates και της flydubai, EmiratesSkywards, έλαβε το βραβείο «ExcellenceinManagement» στο δείπνο των Βραβείων Loyalty 2019, στο Παρίσι, στις 19 Φεβρουαρίου 2019. Το βραβείο παρέλαβε ο Δρ. NejibBenKhedher, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του προγράμματος EmiratesSkywards.

Η τελετή διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 15ουσυνεδρίου Loyalty& Awards από την GlobalFlight, μία ηγετική, ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης που εστιάζει στην αφοσίωση των πελατών και στα προγράμματα επιβράβευσης της τουριστικής βιομηχανίας.

Το 2018, η Emirates Skywardsαναγνωρίστηκε για τη χρήση των επιστημονικών δεδομένων με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπλοκής των μελών μέσα από σχετικές και συναφείς προσφορές. Φέτος, η Emirates Skywards κέρδισε τις εντυπώσεις, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες εξατομίκευσης,παρουσιάζοντας τις πρώτες δυναμικές αναβαθμίσεις πτήσεων και τις προσφορές Cash + Miles, για τα μέλη που κάνουν κράτηση μέσω του Emirates.com.

Οι συγκεκριμένες προσφορές, που είναι εύκολα προσβάσιμες και βρίσκονται σε εμφανέςσημείο στη διαδικασία κράτησης, αξιοποιούν περισσότερες από 150 παραμέτρους, ώστε να εξατομικεύσουν την εμπειρία για τον κάθε χρήστη,με βάση το επίπεδο μέλους και την επιλογή των πτήσεων. Το σύστημα θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο τους επόμενους μήνες με τη χρήση της προηγμένης, προγνωστικής και τεχνητής νοημοσύνης, κάνοντας αυτή τη λειτουργία διαθέσιμη και στα κινητά κανάλια της Emirates.

«Μία βασική αρχή τουπρογράμματος επιβράβευσης EmiratesSkywards είναι να ενισχύει συνεχώς την αξία που προσφέρει στα μέλη, μέσω των Μιλίων. Για το σκοπό αυτό, οι προσφορές που είναι διαθέσιμες μέσω του συστήματος κρατήσεων στο Emirates.com,αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για τα μέλη, να εξοικονομήσουν χρήματαόταν χρησιμοποιούν τα Μίλια τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αναβαθμίσεις καινα αγοράσουν εισιτήρια Cash + Miles. Από το 2018 που ξεκίνησε το πρόγραμμα, παρατηρήσαμε σημαντική αύξηση των μελών, που έχουν εξαργυρώσεισυνολικάσχεδόν 1,5 δις. Μίλια με αυτές τις προσφορές»ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δρ. NejibBenKhedher.

Το πρόγραμμα EmiratesSkywards έχει μία διεθνή βάση με περισσότερα από 23 εκατομμύρια μέλη. Τους τελευταίους 12 μήνες, το πρόγραμμα έχει επεκταθεί, προσφέροντας στα μέλη περισσότερες ευκαιρίες για να κερδίσουν Μίλια και να τα συνδυάσουν με άλλες προσφορές.

Πέρα από την επέκταση του προγράμματος, το EmiratesSkywards εμπλουτίζει επίσης το περιεχόμενό του στα ψηφιακά κανάλια, αξιοποιώντας την εφαρμογή της Emirates για την καλύτερη επικοινωνία ευκαιριών στα μέλη.

Τον περασμένο μήνα, το Emirates Skywards εγκαινίασε το νέο κέντρο εξυπηρέτησης των πελατών του στονΤερματικό Σταθμό 3, στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB). Το Κέντρο Emirates Skywards εξυπηρετεί, τόσο νέα όσο και υπάρχοντα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης, και παρέχει βοήθεια σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εγγραφής στο πρόγραμμα, δημιουργίας προφίλ, ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε σχέση με όλα τα Μίλια του Skywards.