Η μπλακ λιστ του Κυριάκου Μητσοτάκη

-Η λίστα προγραφών της Ν.Δ., που περιλαμβάνει μεγιστάνες, τραπεζίτες και πολιτικούς!!! -Η προδοσία δεξιών πολιτικών, το διπλό παιχνίδι των τραπεζιτών και οι υπόγειες διαδρομές των προνομιακών μεγαλοεπιχειρηματιών

Μαθαίνω από καλά πληροφορημένες πηγές ότι στην οδό Πειραιώς έχει καταρτιστεί μια μαύρη λίστα! Ένας απόρρητος φάκελος ο οποίος περιλαμβάνει τα πρόσωπα εκείνα που κατά τη Νέα Δημοκρατία συνεργάστηκαν υπόγεια με την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά και επιχειρηματικά, αποκομίζοντας οφέλη και ανταλλάγματα εις βάρος της κοινωνίας και της φιλελεύθερης παράταξης! Ο φάκελος αυτός, ο οποίος εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει και ως λίστα προγραφών, έχει καταρτιστεί όχι μόνο από τους συνεργάτες του αλλά από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θεωρεί ότι τόσο προσωπικά όσο και κομματικά έχει προδοθεί από πολιτικούς, τραπεζίτες, παράγοντες και επιχειρηματίες!

  • Πολιτικοί που πρόδωσαν την παράταξη

Ο αρχηγός της Ν.Δ. έχει εντάξει στη μαύρη λίστα πρωτοκλασάτα πολιτικά στελέχη της Κεντροδεξιάς, τα οποία κατά την εκτίμησή του έπαιξαν διπλό παιχνίδι και στην ουσία υπήρξαν εξαπτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, προδίδοντας τις αρχές και της αξίες της παράταξης! Και επιπροσθέτως μέσα από την εξουσία που απέκτησαν επιδόθηκαν σε κυνήγι πάσης φύσεως νεοδημοκρατών…

  • Προνομιακοί μεγαλοεπιχειρηματίες που χρηματοδότησαν… και μεγαλούργησαν!

Στην μπλακ λιστ του Κυριάκου φιγουράρουν πρωτοκλασάτοι επιχειρηματίες από όλο το εύρος των δραστηριοτήτων, τόσο από τον χώρο της ενέργειας όσο και από εκείνους των μεγάλων έργων, των υποδομών, των προμηθειών του Δημοσίου, των Μέσων Ενημέρωσης, του τζόγου, των ξενοδοχείων κ.λ.π.!!! Οι οποίοι ταυτίστηκαν με την κυβέρνηση, χρηματοδότησαν φιλικά προς εκείνη ΜΜΕ και υπονόμευσαν με διάφορους τρόπους τον αρχηγό της Ν.Δ. και την ίδια την παράταξη, αποκομίζοντας παράλληλα τεράστια οφέλη από μπίζνες-μαμούθ σε όλα τα επίπεδα με τις πλάτες της συγκυβέρνησης! Ο Κ. Μητσοτάκης διαμηνύει παντού ότι στις σχέσεις του με τους μεγαλοεπιχειρηματίες που συγκροτούν παλιά και νέα διαπλοκή θα είναι αμείλικτος και ξεκάθαρος, ότι η Ν.Δ. δεν θα δεχτεί οποιαδήποτε οικονομική ή άλλου τύπου ενίσχυση από τους σύγχρονους ολιγάρχες! Ορισμένοι από τους οποίους θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα τα βρουν με τον Κούλη, παρά την προνομιακή σχέση που είχαν συνάψει με την κυβέρνηση. Πλανώνται πλάνην οικτράν… Ήδη κάποιοι έφαγαν πόρτα! Κάποιοι άλλοι βιώνουν τη δυσαρέσκεια και κάποιοι τρίτοι θα την αισθανθούν συντόμως πολυεπίπεδα!!! Όσο για κάποιους που ενώ έριξαν γέφυρες στη συνέχεια το ξαναγύρισαν το παιχνίδι, εκεί η κατάσταση, λένε στην Πειραιώς, θα χοντρύνει όταν έρθει η ώρα!!!

  • Τραπεζίτες που έπαιξαν διπλό παιχνίδι!

Η μαύρη λίστα αναμφίβολα περιλαμβάνει και τραπεζίτες! Εν ενεργεία αλλά και αποχωρήσαντες! Γιατί στην Πειραιώς θεωρούν ότι κάποιοι έπαιξαν διπλό παιχνίδι διοχετεύοντας απόρρητα τραπεζικά στοιχεία για να πλήξουν τη Ν.Δ. και τον πρόεδρό της, ενώ κάποιοι άλλοι ταυτίστηκαν απόλυτα με την κυβέρνηση και έπαιξαν το παιχνίδι της! Λέγεται, μάλιστα, ότι για κάποιους πρώην τα έχει μαζεμένα ο Κούλης, για τις μπίζνες και τις συναλλαγές τους με «ημετέρους» επιχειρηματίες!!! Οπότε τα πράγματα στο μέλλον δεν θα είναι τόσο απλά για κάποιους, παρά τις προσβάσεις που διαθέτουν ελέγχοντας και χρηματοδοτώντας εδώ και χρόνια πρόσωπα και πράγματα στην κεντροδεξιά παράταξη!