Η ανοιχτή ρήξη Μητσοτάκη – Βαρδινογιάννη!

Το πρόστιμο-μαμούθ, οι καταγγελίες για «χαριστική» ρύθμιση, η έλευση Θεοχάρη στην Ν.Δ. μετά βαΐων και κλάδων!

Σε ανοιχτή σύγκρουση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη βρίσκεται εσχάτως ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γεγονός που πιστοποιήθηκε στην Βουλή με τις αναφορές για χαριστικές ρυθμίσεις στην επιχειρηματική οικογένεια από την κυβέρνηση Τσίπρα αναφορικά με πρόστιμο-μαμούθ που είχε καταλογιστεί για ενδοομιλικές συναλλαγές!Η αλήθεια είναι πως οι δύο πλευρές είναι ενοχλημένες η μία με την άλλη! Ο αρχηγός της Ν.Δ. καταλογίζει πλήρη ταύτιση της οικογένειας με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ!


Το δελτίο ειδήσεων του Alpha παίζει 80-20 τον ΣΥΡΙΖΑ μολονότι κουμάντο πλέον κάνει η οικογένεια που το εξαγόρασε από τον Δ. Κοντομηνά ! Και τις δικαιολογίες λένε στη Ν.Δ. ότι σε λίγες μέρες που θα πάρει όλα τα λεφτά ο Κοντομηνάς η κατάσταση θα αλλάξει δεν τις πιστεύουν! Γιατί την ίδια στιγμή ο Πάνος Καμμένος διατηρεί προνομιακή σχέση και παρουσία στο άλλο κανάλι της οικογένειας, το Star! Ενώ ακόμη στη Ν.Δ. υποστηρίζουν ότι η επιλογή Αποστολάκη στο υπ. Άμυνας ήταν επιλογή της οικογένειας Βαρδινογιάννη πέρα από κάθε αμφισβήτηση! Με απλά λόγια, ο Κυρ. Μητσοτάκης καταλογίζει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη ότι επιδιώκει να μπλοκάρει την αυτοδυναμία της Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές!


Από την άλλη πλευρά η οικογένεια καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι την έχει αντιμετωπίσει εχθρικά και μάλιστα υποδέχτηκε στο κόμμα μετά βαΐων και κλάδων τον κ. Θεοχάρη, ο οποίος ήταν εκείνος που ως επικεφαλής της ανεξάρτητης αρχής είχε επιβάλει το εξοντωτικό και άδικο πρόστιμο-μαμούθ στην οικογένεια, επί κυβέρνησης Σαμαρά!


Επιπροσθέτως, στην οικογένεια Βαρδινογιάννη θεωρούν ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι προκατειλημμένος μαζί τους επειδή εδώ και χρόνια διατηρούν άριστες σχέσεις με την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία και την ώρα τούτη συνομιλούν σε άριστο επίπεδο. Όσον αφορά στις σχέσεις με την κυβέρνηση Τσίπρα, οι Βαρδινογιάννηδες διατρανώνουν ότι πάγια θέση της οικογένειας είναι να μένει έξω από τα πολιτικά δρώμενα και να στηρίζει μόνιμα την οικονομία της χώρας και τις επενδύσεις. Υπό αυτή την έννοια δεν θα εναντιώνονταν ποτέ απέναντι σε κανέναν Τσίπρα για λόγους μικροκομματικής πολιτικής!