Τράπεζα Πειραιώς: Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για την “Εξέλιξη”

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη βραβεύτηκε από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), για την κατάκτηση της ευρωπαϊκής πιστοποίησης “EFQM Recognized for Excellence in Europe 4 stars”, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ, «Γ. Κοντογεώργης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, από την έναρξη της λειτουργίας της, η “Εξέλιξη”, επενδύει στην επιχειρηματική αριστεία, δημιουργώντας τις κατάλληλες δομές συνεχούς βελτίωσής της και ανάπτυξης του δυναμικού της, και εφαρμόζοντας συστήματα διοίκησης για την επίτευξη υψηλότερων επιδόσεων.

Το 2014 κατέκτησε τη διάκριση “EFQM-Committed to Excellence” και το 2016 εκείνη του “EFQM-Recognised for Excellence in Europe – 3 stars”, ενώ φέτος ολοκλήρωσε επιτυχώς την αξιολόγηση για το “EFQM-Recognised for Excellence in Europe – 4 stars”, αποδεικνύοντας ότι διασφαλίζει με διαφανείς και δίκαιες διαδικασίες μια ισχυρή αλυσίδα αξίας που περιλαμβάνει τους εργαζομένους, τους συνεργάτες (προμηθευτές, πελάτες, μετόχους) και την κοινωνία.

Η “Εξέλιξη”, κεφαλαιοποιώντας τη σημαντική της εμπειρία σε θέματα ποιότητας και αριστείας, προσφέρει στις επιχειρήσεις συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υποστήριξή τους στη διαδικασία πιστοποίησης με τα πρότυπα Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM Levels of Excellence, καθώς έχει επιλεχθεί από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, εθνικό εταίρο του EFQM στην Ελλάδα, με γνώμονα το υψηλό επίπεδο των συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών της.

Πηγή: reporter.gr