«Μαύρα» τα βλέπουν 7 στους 10 και μετά την έξοδο από τα Μνημόνια

Καμία βελτίωση στα προσωπικά τους οικονομικά δεν βλέπουν μετά την έξοδο από τα Μνημόνια επτά στους δέκα σύμφωνα με έρευνα της Pulse για λογαριασμό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Το ίδιο απαισιόδοξο εμφανίζεται το 62% των ερωτηθέντων για το αν θα υπάρξει βελτίωση της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους μήνες με μόλις το 29% να δηλώνει αισιόδοξο.

Παρόμοιο ποσοστό (57%) απαντά ότι είναι απαισιόδοξο για την προσωπική του οικονομική κατάσταση με το 34% να έχει διαφορετική αίσθηση.

Την ίδια ώρα το 47% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι είναι αναγκαίες οι πρόωρες εθνικές εκλογές για τη βελτίωση της οικονομίας με το 41% να εκφράζει διαφορετική άποψη.

Επικριτικοί εμφανίζονται οι ερωτηθέντες και για την στάση της κυβέρνησης απέναντι στις επενδύσεις με το 66% να αξιολογεί αρνητικά την ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά την προσέλκυση επενδύσεων.

Αρνητική είναι η αξιολόγηση που δίνει το 61% και τη στάση της κυβέρνησης όσον αφορά τη στήριξη ευάλωτων οικονομικά τάξεων, άνεργων και χαμηλοσυνταξιούχων.