Το fund που διάλυσε τη Folli Follie προειδοποιεί: «Όταν η QCM χτυπά, πονάει…»

Η Quintessential Capital Management, το γνωστό fund που «ξεγύμνωσε» τη Folli Follie αλλά και τη φούσκα της Aphria, μιας καναδικής εταιρείας φαρμακευτικής κάνναβης, παρουσιάζει τα κατορθώματά της μέσω Twitter, σε ένα «αυτοαποθεωτικό» γράφημα που φανερώνει την έκταση των ζημιών σε κάθε εταιρεία μετά την επίθεση των «σορτάκηδων».

Υπενθυμίζεται ότι οι αποκαλύψεις του γνωστού short fund οδήγησαν σε άμεσο limit down στη μετοχή της Folli Follie (καθώς και σε ότι ακολούθησε του σκανδάλου), ενώ νωρίτερα σήμερα έστειλε κοντά στο -30% την Aphria στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, και αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη αλλά και η «μοίρα» αυτής της εταιρείας-φούσκας.

View image on Twitter

«Όταν η QCM χτυπά, πονάει» αναφέρει στο γράφημά του το επενδυτικό κεφάλαιο, παρουσιάζοντας ειδικότερα την άμεση βουτιά στην κεφαλαιοποίηση της εκάστοτε πληγείσας εταιρείας.

Η Folli-Follie φιγουράρει πρώτη στη λίστα με τα «τρόπαια» της QCM.

whenqcm.PNG

Στη συνέχεια η QCM επανήλθε με νεότερο tweet, σχολιάζοντας την μη-απάντηση της Aphria στους ισχυρισμούς της QCM (για ύπαρξη φούσκας και ανύπαρκτων πωλήσεων). «Η Aphria εξέδωσε «ανακοίνωση-απάντηση» με την οποία δεν απαντά ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ από τους ισχυρισμούς μας. Εμείς επιμένουμε στην αναφορά μας με 100% προσήλωση. $APHA.»