Οι γνωστές μπαρούφες…

Αυτόν τον Βασιλάκο που καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλακή για την εμπλοκή που είχε σε σκάνδαλα με εξοπλιστικά προγράμματα ποιος τον ανακάλυψε για να καταθέσει τις γνωστές μπαρούφες για το C4I; Ο εν λόγω πολυπράγμων παράγων που περιφερόταν σε διάφορα κανάλια πουλώντας αέρα κοπανιστό θεωρεί όλους τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες διεφθαρμένους, προφανώς κρίνοντας από τον εαυτό του. Ο μόνος καλός άνθρωπος σε αυτή τη χώρα είναι ο γνωστός εθνικός προμηθευτής στον οποίο ο Βασιλάκος προσέφερε υπηρεσίες φροντιστηρίου πριν ακόμα τοποθετηθεί στη Γενική Διεύθυνση Εξοπλιστικών.

Από γραφείο σε γραφείο

Στη διάρκεια της θητείας του στη Διεύθυνση Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Βασιλάκος επιχείρησε να κλείσει τις εταιρείες στην Ελλάδα που αναλάμβαναν εξοπλιστικά προγράμματα με το πρόσχημα της αύξησης του κόστους των διαφόρων προγραμμάτων.
Υποστήριξε, επίσης, ότι οι εταιρείες που αναλάμβαναν αντισταθμιστικά είναι αυτές που διακινούσαν μαύρο χρήμα για πολιτικά πρόσωπα. Τελικά πιάστηκε ο ίδιος με τη γίδα στην πλάτη και τώρα περιφέρεται στα εισαγγελικά γραφεία και αναπτύσσει διάφορες θεωρίες στην προσπάθειά του να πετύχει μείωση της ποινής του στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.