Τράπεζα Πειραιώς και Epsilon Net εντείνουν τη συνεργασία τους

31/10/2018, 17:14
piraeusbank

Η Τράπεζα Πειραιώς και η Epsilon Net ολοκλήρωσαν την αδιάλειπτη σύνδεση του EFT/POS της τράπεζας με τις εφαρμογές της πλατφόρμας PYLON που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις.

Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα της πλατφόρμας PYLON αποτέλεσε κεφαλαιώδη παράγοντα για την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου, μέσα από το οποίο παρέχεται πλέον γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών με μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές, ενώ η πληροφόρηση είναι άμεση για τους επαγγελματίες και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με την Τράπεζα Πειραιώς.

Εξάλλου, με το νέο εργαλείο διασύνδεσης αποφεύγεται τελείως η χειρόγραφη καταχώρηση του ποσού συναλλαγής και έτσι εκμηδενίζονται τα λάθη στις συναλλαγές, βελτιστοποιώντας, κατ’ επέκταση, την εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη.

Οι εφαρμογές PYLON επιτυγχάνουν ένα ταχύτατο, τεχνολογικά, ρυθμό ανάπτυξης και απευθυνόμενες στους περισσότερους επαγγελματίες και κάθετες αγορές, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για στρατηγικές συνεργασίες με ηγέτες κομβικών κλάδων της αγοράς, όπως η Τράπεζα Πειραιώς στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα.