Στο «μάτι του κυκλώνα» ο Καραμανλής

18/09/2018, 12:39
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι η ιδιότυπη ασυλία που απολάμβανε ο Κ. Καραμανλής έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Στην Πειραιώς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη στάση του, ειδικά στην κάλυψη μέσα από τη σιωπή του που προσφέρει στον Πάνο Καμμένο, την Κατερίνα Παπακώστα και τον Μάνο Αντώναρο που δηλώνουν δημόσια ότι εκφράζουν την αυθεντική καραμανλική γραμμή. Καταλογίζουν επίσης στον Κ. Καραμανλή υπόγειες διαδρομές με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το απέκλεισε ο Μαλέλης

Το σφυροκόπημα κατά Καραμανλή άρχισε επίσημα από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Με κατηγορηματικό τρόπο ο γραμματέας Ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να ψηφίσει το Κίνημα Αλλαγής ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Κ. Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση κυβερνητικής σύμπραξης της Ν.Δ. και του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο Κ. Καραμανλής αποκλείεται από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Παιχνίδι» με τον ΠτΔ

Στην Πειραιώς διαβλέπουν ένα βρόμικο παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προτείνει τον Κ. Καραμανλή για να φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και τη Φώφη Γεννηματά. Άλλωστε, ο Κ. Καραμανλής επιδιώκει μέσα από την εκλογή του στο κορυφαίο πολιτειακό αξίωμα να ξεπλύνει τις ευθύνες που τον βαραίνουν για τη χρεοκοπία της χώρας. Το γεγονός ότι επιμένει να σιωπά για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον λαό και τη χώρα σημαίνει ότι προετοιμάζεται από τώρα για τον επόμενο ρόλο του.