Νέοι LG ψυγειοκαταψύκτες για υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα

03/08/2018, 14:45
LG Bottom Freezer Ref GBB60BLFXS-2

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τους νέους ψυγειοκαταψύκτες GBB548BLCZH και GBB60BLFXS οι οποίοι διακρίνονται για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, προσφέροντας εξοικονόμηση ενέργειας και λειτουργικότητα. Διαθέσιμα ήδη στην ελληνική αγορά, τα νέα ψυγεία αναβαθμίζουν και διευκολύνουν την καθημερινότητα του καταναλωτή, ενώ απευθύνονται σε εκείνους που επιθυμούν να έχουν μία ενεργειακά αποδοτική λύση στην κουζίνα τους.

Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες GBB548BLCZH και GBB60BLFXS ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν. Η κορυφαία τεχνολογία Total No Frost εξασφαλίζει φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο καθαριότητα, γρηγορότερη ψύξη και εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ χάρη στο σύστημα Multi Air Flow της LG επιτυγχάνεται ομοιόμορφη ψύξη καθώς ο ψυχρός αέρας διαχέεται ομοιόμορφα σε κάθε γωνιά του ψυγείου. Τα δύο μοντέλα επίσης διαθέτουν τη λειτουργία Smart Diagnosis™ της LG, έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στη συσκευή χωρίς να χρειάζεται η επίσκεψη τεχνικού.

Τα ψυγεία της LG λειτουργούν με το μοναδικό Inverter Γραμμικό Συμπιεστή, ο οποίος χρησιμοποιεί γραμμική μονάδα εμβόλων αντί για συμβατική παλινδρομική κίνηση. Ο Inverter Γραμμικός Συμπιεστής της LG έχει φέρει επανάσταση στην αγορά των ψυγειοκαταψυκτών, επιτυγχάνοντας έως 32% εξοικονόμηση ενέργειας, κορυφαία ανθεκτικότητα και βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Υποστηρίζεται επίσης από 10ετή εγγύηση.

Τέλος, καθώς η ενέργεια έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα, οι ψυγειοκαταψύκτες της LG ξεχωρίζουν για την ενεργειακή τους απόδοση, με το μοντέλο GBB60BLFXS να διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+++-10%, ενώ το μοντέλο GBB548BLCZH έχει ενεργειακή κλάση Α++. Έτσι, και τα δύο μοντέλα επιτρέπουν στον καταναλωτή να διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα με χαμηλό κόστος.