Η Ριάνα ποζάρει στη βρετανική Vogue

Η τραγουδίστρια γράφει ιστορία στην βρετανική Vogue καθώς είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού.

Χρειάστηκαν μόλις 102 χρόνια για να αποφασίσει η βρετανική Vogue να κάνει αυτό το «τεράστιο» βήμα και αυτό οφείλεται χάρη στον Έντουαρντ Ένινφουλ, τον πρώτο μαύρο άντρα που βρίσκεται στο τιμόνι του περιοδικού.

Η Ριάνα είναι το κεντρικό πρόσωπο του τεύχους του Σεπτεμβρίου 2018 και αυτά που ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων είναι τα πολύ λεπτά σε στυλ Μάρλεν Ντίτριχ φρύδια.

Ο διεθνής Τύπος αναφέρει πως η νέα τάση δεν θέλει πια τα πυκνά φρύδιακαι την νέα κατεύθυνση δίνει η βίβλος της μόδας, Vogue.

Aξίζει να σημειώσουμε ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, το Big Fashion Issue, είναι το πιο μεγάλο και πολυτελές της χρονιάς.

Είναι ο οδηγός για τις νέες τάσεις της σεζόν και το τεύχος που ξεπουλάει περισσότερο.

Μέσα από τις 400 σελίδες του, μπορεί κανείς να δει τα ρούχα και τα αξεσουάρ που όλοι θα φορούν τους επόμενους μήνες.

Δείτε εδώ:

«Πάντα ήξερα ότι έπρεπε να είναι η Ριάνα» γράφει ο Ένινφουλ στο editorial.

«Ένα ατρόμητο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας και επιχειρηματίας, όσον αφορά τον ισχυρό συνδυασμό μόδας και διασημότητας, κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το στυλ, ή πειραματική η διάθεση, δεν την χάνεις ποτέ στις εικόνες. Είναι πάντα η Ριάνα» σημειώνει ο Έντουαρντ Ένινφουλ.

«Είναι πάντα ο εαυτός της. Και υπάρχει ένα μάθημα για όλους μας σε αυτό. Και υπάρχει και ένα μάθημα για τη Vogue σε όλο αυτό, επίσης: Προσλάβετε περισσότερους “έγχρωμους” ανθρώπους», καταλήγει.

Η Ριάνα τονίζει στη συνέντευξή της ότι δεν θέλει να χάσει τις καμπύλες της.

Οταν ο δημοσιογράφος την ρωτά γιατί αρέσει τόσο πολύ στις γυναίκες, εκείνη απαντά: «Ok, ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο. Δεν ξέρω, ίσως επειδή είμαι ζουμερή τώρα. Δεν ξέρω. Τώρα είναι να γυρίσω στο γυμναστήριο και σε όλα αυτά και ελπίζω να μην “χάσω” τα οπίσθιά μου, τους γοφούς και τους γλουτούς μου. Θα χάσω λίγο, αλλά όχι τα πάντα.»

Η φωτογράφιση έγινε από τον Nick Knight και το styling από τον Έντουαρντ Ένινφουλ.

Ο Έντουαρντ Έινφουλ, διευθυντής του περιοδικού συνομιλεί με τη Ριάνα και της λέει ότι είναι το πρώτο του τεύχος ως editor in chief.