Ποσό 1 εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Σε μια κίνηση υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ανακοίνωσε ότι προσφέρει άμεσα ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ για την ανακούφιση όλων όσοι επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Παράλληλα, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θ’ ανοίξει και ειδικούς λογαριασμούς σε τρεις διαφορετικές τράπεζες για την περαιτέρω βοήθεια των πληγέντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

Υπενθυμίζεται ότι  ο Ολυμπιακός έχει στηρίξει ήδη με εντυπωσιακό τρόπο τους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από τις φονικές πλημμύρες στην περιοχής της Μάνδρας. Επίσης, έχει προσφέρει χιλιάδες γεύματα στους πρόσφυγες που είχαν κατασκηνώσει στο λιμάνι του Πειραιά.