Η Huawei ανεβάζει κι άλλο το θερμόμετρο, κατεβάζοντας τις τιμές με μοναδικές καλοκαιρινές προσφορές!

Απόκτησε τα κορυφαία φωτογραφικά smartphones Huawei P20 και Huawei P20 Pro με δώρο το ΦΠΑ και μάθε για τις υπόλοιπες σούπερ καλοκαιρινές προσφορές!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και η Huawei φέτος το καλοκαίρισπάει τα ρεκόρ, προσφέροντας τα κορυφαίατης smartphonesσε εξαιρετικές τιμές που θα ικανοποιήσουν κάθε τύπο ταξιδιώτη. Οι καλοκαιρινές προσφορές της Huawei περιλαμβάνουν την premium σειρά P20 με το βραβευμένο HuaweiP20 Pro, το HuaweiP20και το HuaweiP20 lite, την νεανική και ακόμα πιο προσιτή σειρά Huawei Y Series 2018 με το Huawei Y5 2018, το Huawei Y6 2018 και το Huawei Y7 2018, το top value for moneys martphoneγια το φετινό καλοκαίρι που ακούει στο όνομα Huawei Mate 10 lite και το απόλυτα προσιτό Huawei Y6 2017.

Ξεκινώντας με την σειρά P20, η Huaweiχαρίζει στους καταναλωτές το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο, προσφέροντας τα HuaweiP20 Proκαι HuaweiP20με την κορυφαία φωτογραφική κάμερα και την υπογραφή της Leicaμε δώρο το ΦΠΑ! Τα HuaweiP20 Proκαι HuaweiP20 θα αποτελέσουν το καλύτερο εργαλείο για να απαθανατίσετε τις φετινές σας διακοπές, χωρίς να σας νοιάζει αν είναι μέρα ή νύχτα, αφού και τα δύο προσφέρουν τη μοναδική λειτουργία νυχτερινής λήψης, για εξαιρετικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το μικρό μέλος της σειράς, το HuaweiP20 liteέρχεται κι αυτό με εξαιρετική έκπτωση, με premiumσχεδιασμό, εξαιρετική κάμερα με ARLensεφέ για ατέλειωτες selfies και με τη λειτουργία SplitScreenγια να μπορείς να είσαι σε 2 εφαρμογές ταυτόχρονα!

Πιο αναλυτικά

HuaweiP20 Pro 709€ από 879€

HuaweiP20 564€ από 699€

HuaweiP20 lite 329€ από 399€

Οι προσφορές συνεχίζονται με την ανανεωμένη, νεανική και προσιτή σειρά HuaweiYSeries 2018. Τα νέα smartphonesτης σειράς Y 2018, φέρνουν κορυφαίες λειτουργίες που κάποιος θα έβρισκε σε συσκευές υψηλότερης αξίας, όπως η οθόνη HuaweiFullViewκαι το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. Στις προσφορές συμπεριλαμβάνεται και το Huawei Y6 2017.

Πιο αναλυτικά

Huawei Y7 Prime2018 199€ από 229€

Huawei Y6 2018 149€ από 169€

Huawei Y5 2018 129€ από 149€

Huawei Y6 2017 99€ από 119€

Τέλος, η Huawei προσφέρει το απόλυτο value for money smartphone για το φετινό καλοκαίρι, με μια εξαιρετική γκάμα από χαρακτηριστικά και λειτουργίες στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Ο λόγος για το Huawei Mate 10 lite που με τις 4 κάμερες, την Huawei Full View οθόνη και το premium design του, αποτελεί την κορυφαία επιλογή για εκείνους που θέλουν ένα εξαιρετικό κινητό σε μοναδικά χαμηλή τιμή.

Πιο αναλυτικά

HuaweiMate 10 lite269€ από 299€

Σχετικά με τη Huawei

Ο Όμιλος Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT). Με γνώμονα την υγιή λειτουργία, τη συνεχή καινοτομία και την αμφίδρομη συνεργασία, η Huawei δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό end-to-end χαρτοφυλάκιο Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) για τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η Huawei παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως ασύρματο, σταθερό και cloud core δίκτυο, λογισμικό παρόχων, υποδομή πληροφορικής καθώς και ενεργειακά συστήματα.

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊόντικών λύσεων και υπηρεσιών σε τομείς όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς και cloud κέντρα δεδομένων. Οι συσκευές της Huawei –τα smartphones, τα tablets και τα wearables- έχουν κατασκευαστεί με στόχο την καλύτερη εμπειρία χρήσης των καταναλωτών και τη διευκόλυνση στις καθημερινές τους ανάγκες τόσο στην εργασία τους όσο και στη διασκέδαση τους. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) παρέχοντας το ½ σταθερής ευρυζωνικότητας για τις ελληνικές οικογένειες και 2/3 των κινητών δικτύων κάλυψης του πληθυσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr