Η INTRASOFT αναλαμβάνει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Ταμείου Εθνικής Ασφάλισης του Μαρόκου

H INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία στον τομέα της Πληροφορικής, θα αναπτύξει το νέο πληροφοριακό σύστημα του Ταμείου Εθνικής Ασφάλισης του Μαρόκου (CNSS). Πρόκειται για ένα έργο ορόσημο για την INTRASOFT, καθώς επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία της στην αγορά συστημάτων κοινωνικής ασφάλισης και ασφάλισης υγείας, βασισμένη στη μοναδική τεχνογνωσία της.

Η INTRASOFT θα επικεντρωθεί στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών στο τμήμα υποχρεωτικής ασφάλισης υγείας και στην επιστροφή των εξόδων υγείας για τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης που παρέχονται στους υπαλλήλους του μαροκινού ιδιωτικού τομέα.

Το νέο σύστημα θα καλύψει τις ανάγκες του CNSS, δηλαδή την ενσωμάτωση των διαφόρων επιχειρηματικών δομών σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα και μία κεντρική βάση δεδομένων. Επιπλέον, θα παρέχει διαδικτυακή καταγραφή και επικύρωση δεδομένων, καθώς επίσης θα διαχειρίζεται και θα ελέγχει τις υπηρεσίες και τα έξοδα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο. Η INTRASOFT θα στηρίξει το CNSS ώστε να επιτύχει τους στόχους του όσον αφορά την διαδικτυακή ενοποίηση και τη διαλειτουργικότητα, καθώς και τη μετάβαση σε εργασίες χωρίς-χαρτί σε όλο τον οργανισμό.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε:  «Τα προϊόντα λογισμικού της INTRASOFT στον τομέα της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Ασφάλειας Υγείας συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής με την πολυετή γνώση μας. Τα προϊόντα μας ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες των αγορών αλλά εισαγάγουν συγχρόνως και νέες καινοτόμες δυνατότητες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τα επόμενα χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στους ψηφιακούς στόχους του CNSS και είμαστε βαθύτατα ικανοποιημένοι με την επιλογή και την εμπιστοσύνη του νέου μας πελάτη.»

Σχετικά με την INTRASOFT International

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Μαρόκο, Πολωνία, Πορτογαλία, Σουηδία, Νότια Αφρική και Αυστραλία), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFT International

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail:[email protected]