Λουμίδης Παπαγάλος: Αυθεντικές σχέσεις από καλό χαρμάνι

06/06/2018, 13:00
loumidis
Τι σημαίνει στ’ αλήθεια «σχέσεις από καλό χαρμάνι»;

Είναι άραγε οι σχέσεις που μένουν αναλλοίωτες με το πέρασμα των χρόνων ή μήπως είναι οι σχέσεις που εξελίσσονται κι αλλάζουν μαζί με εσένα, αλλά πάντα τις νιώθεις οικείες; Είναι σχέσεις με πάθος κι ένταση ή σχέσεις που σε ηρεμούν; Είναι όλα τα παραπάνω και κάτι περισσότερο· είναι αυθεντικές σχέσεις, σχέσεις ζωής, κι αυτό το γνωρίζει καλά ο αυθεντικός ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος, που με το εκλεκτό του χαρμάνι και το μοναδικό του άρωμα έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά εκατομμύρια Ελλήνων.

Μέσα από τη νέα του επικοινωνία, ο αγαπημένος ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος έρχεται να μας θυμίσει πως οι σχέσεις από καλό χαρμάνι χρειάζονται αγάπη, αυθεντικότητα και χρόνο για να μεγαλώσουν – όπως ακριβώς και ο ελληνικός καφές που συνεχίζει να ενώνει πολλές γενιές Ελλήνων, ακόμα και σήμερα.

Στο καινούργιο τηλεοπτικό σποτ μεταφερόμαστε στο αγαπημένο καφενείο του Λουμίδης Παπαγάλος, όπου εκεί, μια παρέα τριαντάρηδων απολαμβάνει τον καφέ της, συζητώντας για το «παραδοσιακό» πλέον κυριακάτικο brunch. Τη στιγμή, όμως, που ακούγεται η φράση «το γιουβέτσι της μαμάς» όλοι διαπιστώνουν ότι στην αυθεντικότητα και στην παράδοση, όλοι συμφωνούμε τελικά.

Το ίδιο συμβαίνει και με το αυθεντικό χαρμάνι του ελληνικού καφέ και τις αυθεντικές σχέσεις στη ζωή μας· είναι αυτές που δεν τις σκεφτόμαστε δεύτερη φορά και δεν μπορεί κανείς να τις αμφισβητήσει, γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας.