Τα μεγαλύτερα ονόματα της ναυτιλίας στο συνέδριο της Capital Link

31/05/2018, 13:01
capital link2
Αξιοποιώντας την μακροχρόνια καταξίωση στην πολύ επιτυχημένη διοργάνωση μεγάλης κλίμακας ναυτιλιακών Συνεδρίων στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά κέντρα σε όλο τον κόσμο, το “6th Capital Link Biennial Analyst & Investor Day Shipping Forum

”, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου, 2018 στο Divani Caravel Hotel, Αθήνα.

Το Συνέδριο αυτό αποτελεί κομμάτι της Έκθεσης των Ποσειδωνίων, εντάσσεται στην ατζέντα των εκδηλώσεων και θεωρείται ένα από τα καλύτερα events της εβδομάδας. To Φόρουμ διοργανώνεται σε συνεργασία με το Nasdaq και το NYSE.

Το Analyst & Investor Day φέρνει σε επαφή στελέχη από τον δημόσιο και ιδιωτικό χώρο της ναυτιλίας, επενδυτές, αναλυτές, χρηματοδότες και άλλους παράγοντες της αγοράς οι οποίοι επισκέπτονται την Αθήνα από όλο τον κόσμο με την ευκαιρία της έκθεσης των Ποσειδωνίων. Οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις ναυτιλιακές και τις χρηματοοικονομικές αγορές καθώς επίσης και τις κεφαλαιαγορές, την εναλλακτική χρηματοδότηση, τα ιδιωτικά μετοχικά κεφάλαια, καθώς και τις στάσεις των επενδυτών απέναντι στη ναυτιλία.

Στα πάνελ συζητήσεων του Συνεδρίου θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ηγέτες των Ελληνικών και παγκόσμιων ναυτιλιακών κοινοτήτων, οι επικεφαλής των μεγαλύτερων ναυτιλιακών τραπεζών, κορυφαίοι επενδυτές και αναλυτές.

Υπάρχουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης ανά τομέα αφιερωμένες στους τομείς θαλάσσιων μεταφορών μέσω πλοίων ξηρών χύδην φορτίων, δεξαμενόπλοιων, πλοίων μεταφοράς containers και πλοίων μεταφοράς αερίου, καθώς και ένα πάνελ στο οποίο θα συζητηθούν οι ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Το Συνέδριο θα ασχοληθεί επίσης με ζητήματα κρίσιμης σημασίας για τη ναυτιλία, όπως η πρόσβαση σε κεφάλαια και η διαθεσιμότητα κεφαλαίων, η πρόσβαση σε τραπεζικά κεφάλαια και κεφάλαια εναλλακτικής χρηματοδότησης, καθώς και ο αντίκτυπος της τεχνολογίας και οι νέοι κανονισμοί.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό Συνέδριο που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων, πληροφόρησης και δικτύωσης.

Είναι τεράστια τιμή για την Capital Link ότι ο κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του INTERNATIONAL MARITIME ΟRGANIZATION (ΙΜΟ) κ. Kitack Lim τον οποίο θα προλογίσει και παρουσιάσει ο κ. Efthimios E. Mitropoulos, IMO Secretary-General Emeritus; Chairman – "Maria Tsakos" Foundation.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ


  • Θαλάσσιες μεταφορές μέσω πλοίων ξηρών χύδην φορτίων

  • Θαλάσσιες μεταφορές μέσω πλοίων container

  • Τραπεζική χρηματοδότηση

  • Θαλάσσιες μεταφορές μέσω πλοίων μεταφοράς αερίου

  • Θαλάσσιες μεταφορές μέσω δεξαμενόπλοιων

  • Κεφαλαιαγορές & Ιδιωτικά Μετοχικά Κεφάλαια & Εναλλακτική Χρηματοδότηση

  • Ναυτιλιακή αγορά: Προκλήσεις & Προοπτικές

  • Το μέλλον της ναυτιλίας – Κίνδυνοι & Ευκαιρίες