Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Folli Follie θα καταθέσει η Ένωση Επενδυτών

Με τον πρόεδρο της Επ. Κεφαλαιαγοράς θα συναντηθεί η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών

Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα έχει την προσεχή Δευτέρα 04/06/18  στις 11:00 π.μ. το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών με αντικείμενο την  επίσημη και  επίκαιρη ενημέρωση για την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie.

Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, στη συνέχεια θα ενημερώσει σχετικά τα μέλη της  καθώς και όλους όσους επικοινωνούν μαζί της προκειμένου  να αναφέρουν την ζημία που έχουν υποστεί μέχρι στιγμής  και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις υπό εξέλιξη δικαστικές ενέργειες.

Η Ένωση ενημερώνει παράλληλα ότι στο site της έχει αναρτηθεί “ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ” http://www.helinas.gr/follifollie για όσους ζημιωθέντες επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας.

Προτεραιότητα στις αναληφθεισόμενες ενέργειες θα δοθεί σε όσους ήδη έχουν ρευστοποιήσει τις μετοχές/ομόλογα για συμμετοχή στην άμεση κατάθεση Ασφαλιστικών Μέτρων με αίτημα την συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων προς διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων τους, ενώ η μηνυτήρια αναφορά βρίσκεται ήδη στο στάδιο επεξεργασίας, αναφέρει η Ένωση και προσθέτει: σύντομα θα ανακοινωθεί συνέντευξη τύπου για το ζήτημα αυτό όπου θα γίνει ενημέρωση προς τα ΜΜΕ.