Τώρα ο ΗΡΩΝ και στην Λιανική του Φυσικού Αερίου

17/05/2018, 09:53
hrwn

Με το άνοιγμα της αγοράς για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να κερδίσουν από τον ανταγωνισμό και στο φυσικό αέριο. O ΗΡΩΝ, κορυφαίος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχει πρώτος από το 2015 συνδυαστικά πακέτα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας στη βιομηχανία και αξιοποιεί την πείρα του για να φέρει στην αγορά έξι νέα ανταγωνιστικά προγράμματα, για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες.

Τα νέα πρωτοποριακά προγράμματα απευθύνονται σε καταναλωτές φυσικού αερίου με αυτόνομες οικιακές παροχές για θέρμανση, ζεστό νερό και μαγείρεμα, σε καταναλωτές με κεντρική θέρμανση και σε εμπορικούς πελάτες και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Το πρόγραμμα GAS HOME FIX προσφέρει την ασφάλεια της σταθερής τιμής για ένα χρόνο, και είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να γνωρίζουν με ακρίβεια το κόστος της ενεργειακής κατανάλωσης τους. Αντίστοιχα, το GAS HOME FLEX παρέχει κυμαινόμενη τιμή ανάλογη με την Τιμή Εκκίνησης Δημοπρασίας φυσικού αερίου, και απευθύνεται κυρίως σε όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από τις ενδεχόμενες μειώσεις στην Τιμή Εκκίνησης Δημοπρασίας, εξοικονομώντας χρήματα μακροπρόθεσμα. Όλα τα προγράμματα προσφέρουν το 10% της μηνιαίας κατανάλωσης δωρεάν για διάρκεια έως 2 χρόνια. Επιπλέον, με τα συνδυαστικά προγράμματα DOUBLE POWER HOME FIX και DOUBLE POWER HOME FLEX, ο ΗΡΩΝ χαρίζει το 30% της μηνιαίας κατανάλωσης φυσικού αερίου σε όσους επιλέξουν τον Όμιλο ΗΡΩΝ για φυσικό αέριο αλλά και ηλεκτρική ενέργεια.

Με μετόχους τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τους παγκόσμιους ενεργειακούς κολοσσούς ENGIE και QATAR Petroleum, ο ΗΡΩΝ είναι η πλέον αξιόπιστη, συνολική ενεργειακή επιλογή για οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές. Τα επόμενα χρόνια, φιλοδοξεί να εδραιωθεί όχι μόνο ως ο κορυφαίος ιδιώτης προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και φυσικού αερίου στη χώρα, προσφέροντας ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες που θα μεγιστοποιούν την τελική ωφέλεια των καταναλωτών.