Μake a Wish: Παιδιά «νικητές ζωής» τιμούν το 1ο παιδί ευχής

Για 4η συνεχή χρονιά το Make-A-Wish διοργανώνει το Walk-For-Wishes το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 6:00 το απόγευμα

Η ευχή ενός παιδιού που μάχεται για τη ζωή του μπορεί να δυναμώσει με το δικό σου βήμα. Για 4η συνεχή χρονιά ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει το Walk-For-Wishes το Σάββατο 28 Απριλίου, στις 6:00 το απόγευμα (συγκέντρωση περιπατητών).

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής, ένας μπλε περίπατος από το Θησείο μέχρι την Πύλη του Αδριανού, που θα φωταγωγηθεί στα χρώματα του Οργανισμού, τιμά τον 10χρονο Chris και την έμπνευση της μητέρας του να χαρίσει το όνειρο στο παιδί της πριν 38 χρόνια, κάνοντάς τον αστυνομικό την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν για τη ζωή του.

Φέτος, η L’Oréal Hellas ως Μεγάλος Χορηγός της εκδήλωσης της Αθήνας, ενώνει το βήμα της με αυτό του Οργανισμού και των παιδιών του και προσκαλεί όλους τους πολίτες της Αθήνας να περπατήσουν δωρεάν, ενώ η εταιρεία για κάθε συμμετέχοντα ενισχύει το Κάνε-Μια-Ευχή με μία δωρεά €4 και την προσφορά ενός Αστεριού Ευχής (€2).

Σε συνεργασία με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), η L’Oréal Hellas έχει σχεδιάσει μια σειρά από ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος, Sharing Beauty with Αll και στις οποίες θα συμμετάσχουν τόσο εργαζόμενοι της εταιρείας, όσο και η ευρύτερη «οικογένεια» φίλων της Ομορφιάς.

Χορηγοί Επικοινωνίας: Easy 97.2, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Skywalker

Ευχαριστούμε τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς, Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών, τον Δήμο Αθηναίων, τον ΟΠΑΝΔΑ, τον ΟΑΣΑ Α.Ε. για την υποστήριξη της δράσης.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες: AMUSE, designers-on call, cGc Film Productions, digi-8, god, Tempo OMD, Touchpoint Strategies, για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξή τους.