Ανακαλύψτε την καινοτομία των προϊόντων της P&G

Η καινοτομία των προϊόντων ξεκινά από την βαθιά κατανόηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή

Μέσα από κάθε μας προϊόν στην P&G, στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα όλων μας λίγο πιο εύκολη. Η καινοτομία των προϊόντων μας ξεκινά από την βαθιά κατανόηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, στις οποίες προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές λύσεις.

 

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να μην συνειδητοποιούμε πόση επιστήμη υπάρχει πίσω από ένα σαμπουάν, ένα απορρυπαντικό ή ένα ξυραφάκι. Ωστόσο η τεχνολογία και η καινοτομία  πίσω από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχει βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να την δούμε με την πρώτη ματιά.

 

Οι επιστήμονες της P&G χρησιμοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, φέρνουν στη ζωή μας νέες φόρμουλες και καινοτόμες ιδέες, μέσα από προϊόντα που η χρήση τους συναρπάζει. Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε?

 

 • Pantene 3 Minutes Miracle – έχει τη δύναμη εντατικής φροντίδας σε μορφή καθημερινού conditioner που βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς έως 3 μηνών σε 3 μόλις λεπτά.

 

 • Pantene ανάλαφρο Conditioner-Προηγμένη επαναστατική σύνθεση αλλάζει εντελώς την περιποίηση στα λεπτά ή λιπαρά μαλλιά.
 • Always Platinum – Μαλακό κάλυμμα με 1.000 απορροφητικά μαξιλαράκια στα πλαϊνά για προστασία από πλαϊνές διαρροές και απίστευτη αίσθηση απαλότητας.
 • Lenor Inspired by Nature- Πρωτοποριακή αρωματική εμπειρία που εμπλουτίζει τον ορισμό της καθαρής φρεσκάδας στα ρούχα
 • Lenor Unstoppable- υπέροχο κόσμο φρεσκάδας για πραγματικά ασταμάτητο άρωμα στα ρούχα, που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες.
 • Ariel 3 in 1 pods- Με την τεχνολογία Fibre Science clean προστατεύουν και ενισχύουν τις ίνες των υφασμάτων, χαρίζοντας απίστευτη καθαρότητα και δίνοντας στο ρούχο την αίσθηση του καινούριου για περισσότερο καιρό.
 • Fairy Platinum all in one- Τριπλή δράση και προσφέρει αξεπέραστο πλύσιμο των πιάτων
 • GILLETTE FUSION PROGLIDE -, Διαθέτει premium σχεδιασμό 5 λεπίδων, σταθεροποιητή λεπίδας για άνεση, κινούμενη κεφαλή, λεπίδα ακριβείας (trimmer) για τις δύσκολες περιοχές και ένα προστατευτικό πλαίσιο με αεροδυναμικό σχεδιασμό που απομακρύνει τα υπολείμματα αφρού.
 • Oral B Pro 600- Με κίνηση 3D ταλαντεύεται, περιστρέφεται και πάλλεται για να απομακρύνει έως και 100% περισσότερη πλάκα από μία απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.
 • Oral B stages Power – Διαθέτει πολύ μαλακές τρίχες και η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή καθαρίζει σε βάθος τις διάφορες επιφάνειες του στόματος των παιδιών.
 • Gillette Venus Swirl-Η μόνη που κινείται σε πολλαπλές κατευθύνσεις «αγκαλιάζοντας» καλύτερα τις καμπύλες αλλά και τα δύσκολα σημεία (γόνατα, αστράγαλοι) για ένα άψογο αποτέλεσμα!

 

 

Θα τα βρείτε όλα στη πλατφόρμα dokimaseto.gr, για να ανακαλύψετε την καινοτομία πίσω από τα πιο εξελιγμένα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Μπείτε κι εσείς στο dokimaseto.gr και ανακαλύψτε ένα μοναδικό κόσμο καινοτομίας.