Οι ξενοδόχοι, τα θαλασσοδάνεια, οι αβανταδόροι τραπεζίτες και τα νέα νταραβέρια!

04/12/2018, 23:13
46_47_esperia

Έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη και αναγκαζόμαστε να επιμείνουμε στο θέμα των θαλασσοδανείων των πάλαι ποτέ ισχυρών ξενοδόχων οι οποίοι φέσωσαν το σύμπαν και τώρα όχι μόνο κάνουν το κορόιδο αλλά και οι τράπεζες τους κάνουν πλάτες!

1. Και δεν αναφέρομαι στα όργια στο Μοναστηράκι με το ακίνητο του Χυτήρογλου όπου δούλευαν νύχτα-μέρα στα κρυφά με κατεβασμένα στόρια και τζαμαρίες οι διάδοχοι του φαληρημένου μεγαλοξενοδόχου με τις ανοικτές πληγές στην Alpha και όχι μόνο!

2. Ούτε στέκομαι στην υπόθεση της Κέρκυρας όπου πάλι μέσω της ίδιας τράπεζας πήραν τη διαχείριση του μεγάλου ξενοδοχείου με εταιρεία μετοχικού κεφαλαίου 24.000 ευρώ!!! Την ίδια στιγμή που τα δάνεια των διαχειριστών έχουν χτυπήσει κόκκινο και οι υποθέσεις είναι στα δικαστήρια με αντίδικο την τράπεζα που τους έδωσε και νέο ακίνητο!!!

3. Το μεγάλο ζήτημα είναι οι δύο πρώην ισχυροί που ενώ χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια εξακολουθούν και παίρνουν παρατάσεις επί παρατάσεων τις οποίες δεν τις τηρούν και οι τράπεζες αντί να τους βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό και να καθαρίσουν τα ανοικτά θέματα, τους βάζουν πλάτη και τους αβαντάρουν εις βάρος των συμφερόντων των μετόχων και των ίδιων των τραπεζών! Όταν θα τους κυνηγήσουν οι εισαγγελείς για απιστία να δω τότε τι θα κάνουν!!!

ΥΓ. 1:
Παρεμπιπτόντως την υπόθεση των δύο ξενοδοχείων σε Ζαλοκώστα και Εδουάρδου Λω που βγάζει σε διαγωνισμό το υπουργείο Εργασίας (ΕΦΚΑ) την παρακολουθούμε. Και τις φωτογραφίες τις έχουμε διαπιστώσει...

ΥΓ. 2:
Όπως επίσης παρακολουθούνε και τις δύο υποθέσεις των ακινήτων του υπουργείου Άμυνας στο κέντρο της Αθήνας που προορίζονται για ξενοδοχειακή χρήση όπου το ένα αντί ανακαίνισης έχει μόνο κάτι σκουριασμένα συρματοπλέγματα για να μην μπαίνουν τα σκυλιά και το άλλο είναι παρατημένο!!!