McLaren 720S Stealth Theme: Χρειάστηκαν 200 ώρες εργασίας για τις λεπτομέρειες

21/11/2018, 18:11
1





Ακόμα περισσότερο θα ξεχωρίζει όταν κυκλοφορεί στους δρόμους η συγκεκριμένη McLaren 720S, καθώς πάνω της έχει αποτυπωθεί το σχεδιαστικό θέμα Stealth.

Η ιδιαίτερη αυτή 720S Stealth Theme παραγγέλθηκε από το Λονδίνο, ενώ βασίζεται στις προδιαγραφές της έκδοσης Performance. Διακρίνεται για τη γκρι απόχρωση ονόματι “Sarthe Grey” του αμαξώματος, που εμπνεύστηκε από τη McLaren F1 GTR που είχε κερδίσει στο Λε Μαν το 1995.

Παράλληλα διάφορα σημεία της αναδεικνύονται από τις κόκκινες πινελιές “Vermillion Red”, οι οποίες υπάρχουν στις μαύρες ζάντες, στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ από το εμπρός καπό εκτείνονται πλευρικά μέχρι το πίσω τμήμα. Αξίζει να αναφέρουμε στο σημείο αυτό ότι οι κόκκινες αυτές γραμμές έγιναν χειροποίητα από τεχνίτες του τμήματος εξατομίκευσης ΜSO (McLaren Special Operations), ενώ απαιτήθηκε μια διεργασία 200 ωρών.

Στο εσωτερικό τώρα της 720S Stealth Theme υπάρχουν διακόπτες από ανθρακόνημα, επενδύσεις με αλκαντάρα, κόκκινο δέρμα και κόκκινες ραφές.

Το θέμα Stealth της 720S πρωτοπαρουσιάστηκε στο παγκόσμιο ντεμπούτο της, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σαλόνι της Γενεύης το 2017, ενώ τα υπόλοιπα θέματα Velocity, Track και Pacific έχουν ήδη δημιουργηθεί.