Chivas Venture: Ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας

19/10/2018, 15:05
Chivas Venture_Ανακοίνωση διαγωνισμού

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas Venture προσκαλεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στον χώρο του Impact Hub (Καραϊσκάκη 28– πλησίον μετρό ‘Μοναστηράκι’), όλους τους κοινωνικούς επιχειρηματίες στο τελευταίο Mentoring Workshop για φέτος, ώστε να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ. για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση των συμμετοχών στον παγκόσμιο διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας, το Chivas Venture διοργανώνει το 2ο και τελευταίο mentoring workshop του Chivas Venture για φέτος, με θέμα «What makes social entrepreneurs different & Business models to make it as a successful social entrepreneur» και αντικείμενο την ενημέρωση και καθοδήγηση των επιχειρηματιών αναφορικά με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και τα μοντέλα που μπορούν να ακολουθήσουν ώστε να δημιουργήσουν μία επιτυχημένη κοινωνική startup. Εισηγητές του workshop θα είναι ο Δημήτρης Κοκκινάκης, Co – founder Impact Hub και η Έλενα Λάμπρου, Community manager Impact Hub, ενώ οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τον τρόπο συμμετοχής στο διαγωνισμό Chivas Venture ώστε να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης $1 εκατ. για την επιχείρησή τους, υποβάλλοντας την αίτησή τους έως τις 31 Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω του Facebook event στη σελίδα του Chivas Venture Greece Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του διαγωνισμού Chivas Venture και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2018. Για απορίες που αφορούν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο Facebook και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

Ο διαγωνισμός Chivas Venture
Το Chivas Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal, διοργανώνεται φέτος για τρίτη φορά στην Ελλάδα ώστε να αναδειχθεί ο Έλληνας κοινωνικός επιχειρηματίας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό και θα διεκδικήσει μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση $1 εκατ. για την επιχείρησή του. Το Chivas Regal, διατηρώντας την κληρονομιά των αδελφών James και John Chivas, οι οποίοι είχαν έντονη κοινωνική δράση, και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη στήριξη επιχειρήσεων που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη θετική αλλαγή στον κόσμο, δημιούργησε το Chivas Venture το 2014. Έκτοτε, πάνω από 8000 επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής, με σκοπό να διεκδικήσουν μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση του $1 εκατ.

Λίγα λόγια για το Chivas
To Chivas πρεσβεύει ότι η ανάμειξη (blending) πολλών πραγμάτων είναι πάντα προτιμότερη - τόσο στην καθημερινή ζωή, και τις επιχειρήσεις, όσο και στο scotch whisky. Κι αυτό είναι κάτι που απορρέει από τους αδελφούς, James και John Chivas, που αποτέλεσαν πρωτοπόροι στην τέχνη του blending το 19ο αιώνα στη Σκωτία. Έκτοτε, τo Chivas αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανάπτυξης της κατηγορίας scotch whisky σε όλο τον κόσμο – συνδυάζοντας τα καλύτερα malt και grain whiskies για να δημιουργηθεί κάτι το εξαιρετικό. Η γκάμα του Chivas Regal αποτελείται από διαχρονικές, κλασικές εκφράσεις καθώς και σύγχρονες καινοτομίες, και πιο συγκεκριμένα το Chivas 12, Chivas Extra, Chivas Mizunara, Chivas 18, Chivas Ultis, Chivas 25 και Chivas Regal The Icon.

Επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα και τα βήματα διεκδίκησης μέρους χρηματοδότησης $1 εκατ. θα παρουσιαστούν την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στις 18.30, στο Impact Hub στο Μοναστηράκι