Η ανθρωπογεωγραφία του γάμου του Αντώνη Ρέμου


25/09/2018, 13:16
g9_0

Κατ’ αρχήν να ευχηθούμε στα παιδιά, την Υβόννη και τον Αντώνη, να ζήσουν ευτυχισμένοι και να περνάνε πάντα μαγικές βραδιές όπως αυτή του περασμένου Σαββάτου στο κτήμα Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. 
Η στήλη, βεβαίως, στο πλαίσιο της δικής της λογικής και προσέγγισης των πραγμάτων θα παρουσιάσει την ανθρωπογεωγραφία των καλεσμένων του υπερπολυτελούς γάμου.
 Πρώτα από όλα το «παρών» έδωσαν μεγιστάνες και ολιγάρχες, οι οποίοι είναι κυρίως διαχρονικοί πελάτες του τροβαδούρου στα μαγαζιά όπου τραγουδάει ή στις δικές τους εκδηλώσεις! Πανίσχυροι άνθρωποι από τους οποίους κονομάει ο Αντωνάκης...
Η δεύτερη κατηγορία ήταν οι άνθρωποι των μίντια τους οποίους κάλεσε ο τροβαδούρος πολύ απλά γιατί τους είχε και έχει ανάγκη να τον προβάλλουν, τόσο τον ίδιο όσο και τα cd του! Εμπορικό κάλεσμα και αυτό, δηλαδή!
Μια κατηγορία ήταν οι καλλιτέχνες, συνάδελφοι του Ρέμου, που κλήθηκαν στο πλαίσιο της αμοιβαίας αλληλεγγύης και δημοσιότητας. Κάλεσμα σκοπιμότητας και αυτό.
Και εδώ αρχίζουν τα ωραία. Η τέταρτη κατηγορία που έκλεψε και την παράσταση ήταν οι αδερφές. Κρυφές και φανερές, πρωταγωνίστησαν με το μπρίο, τη χάρη τις λοξές ματιές και τις τρέλες τους. Συνεχώς σε πρώτο πλάνο. Τα γκαρσόνια δεινοπάθησαν ιδίως από κάποιες κρυφές που τους έχουν διαχρονική αδυναμία... Καταλαβαίνετε, λοιπόν, γιατί το περίφημο «o (p)sole mio» που χαρακτήρισε τη βραδιά ήταν μόνιμα σχηματισμένο στα χείλη τους. Σημαίνει «ήλιε μου» στα ιταλικά ή όπως αλλλιώς μεταφράζεται εάν προσθέσεις ένα σύμφωνο, ή «ο ήλιος μου», σύμφωνα με τη σισιλιάνικη διάλεκτο.
Μια κατηγορία από μόνη της ήταν οι... προφυλακισμένοι επιχειρηματίες, διασπαρμένοι σε τρεις παρέες, που δεν γινόταν να χάσουν το γλέντι.
Και δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει πλαστικούς και πλαστικοποιημένες κυρίες μεσόκοπες που κυριάρχησαν με τα φουσκωμένα χείλια και τα ανυψωμένα σιλικονάτα στήθη.
Τέλος, την τιμητική τους είχαν οι περίφημοι γαριδάκηδες! Οι γνωστοί φίφες της Αθήνας που χρειάζονται τρόμπα για να εμφανίζουν πιο μεγάλα τα μικροσκοπικά τους προσόντα!