Ξεκίνησε η λειτουργία του Grand Hyatt Athens

29/08/2018, 12:15
grand-hyatt-athens_rendering_exterior_overall_hres

Η πρώτη μονάδα πολυτελείας της αλυσίδας Hyatt στην Αθήνα είναι γεγονός και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική κουλτούρα. Όπως ανακοίνωσε η Hyatt Hotels Corporation, ξεκίνησε η λειτουργία του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens -πρόκειται για το ξενοδοχείο που βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού 115 και λειτούργησε από το 1983 έως το 2013 ως Athens Ledra Marriott. Τον Ιανουάριο του 2014 μετονομάστηκε σε Athens Ledra μέχρι το Μάιο του 2016, που διέκοψε τη λειτουργία του. Τον Ιούνιο του 2017 το ξενοδοχείο εξαγοράστηκε έναντι 33 εκατ. ευρώ από τον όμιλο Hyatt.

Έπειτα από μια εκ βάθρων ανακαίνιση, το νέο πολυτελές ξενοδοχείο με την επωνυμία Grand Hyatt Athens, άρχισε να λειτουργεί και πάλι. Την διοίκησή του έχει αναλάβει η Kokari Limited/KNOSSIAN GROUP, ενώ την κατασκευή και διαμόρφωση επιμελήθηκε ο διεθνής όμιλος επένδυσης ακινήτων Henderson Park and Hines.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, «συνδυάζει μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και πρωτοποριακό design, έχοντας σε κοντινή απόσταση το ιστορικό κέντρο της πόλης και τα καλύτερα εστιατόριά της».

Αυθεντικά έργα τέχνης