Η INTRASOFT ανάδοχος σε νέο έργο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

28/08/2018, 12:11
INTRASOFT INTERNATIONAL

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία πληροφορικής, ανακηρύχθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό DIGIT-TM της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναλαμβάνοντας να καλύψει τις υπηρεσίες IT consulting στο Λουξεμβούργο.

Η INTRASOFT μαζί με τους υπόλοιπους εταίρους της κοινοπραξίας, θα επιβλέπει και θα συντονίζει όλες τις υπηρεσίες σε συμβουλευτικό επίπεδο, που σχετίζονται με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή συστημάτων πληροφορικής στο Λουξεμβούργο. Πριν από αυτό, η INTRASOFT θα ηγηθεί της διαδικασίας ανάλυσης και αξιολόγησης των απαιτήσεων των εν λόγω συστημάτων, της ποιότητας και της επιχειρησιακής αρχιτεκτονικής.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Η εξειδίκευσή μας στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων για τα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ευρέως αναγνωρισμένη εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια. Η συγκεκριμένη επιτυχία μας στοDIGIT-TM Lot 2 αποτελεί μια ακόμα τρανή απόδειξη του ρόλου μας στο ευρωπαϊκό σκηνικό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη για το μέλλον.»

Σχετικά με την εταιρεία