Οικονομική βοήθεια 2 εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους από τον Όμιλο Κοπελούζου

01/08/2018, 17:11
Οικονομική βοήθεια 2 εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους από τον Όμιλο Κοπελούζου

Οικονομική βοήθεια, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, για τους πυρόπληκτους ανακοίνωσε ο Όμιλος Κοπελούζου, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους πυροπαθείς που έχασαν συγγενείς, φίλους και περιουσίες στις καταστροφικές πυρκαγιές της ανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος αποφάσισε συνδρομή σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας μέσω της κατασκευαστικής εταιρείας του REDEX για την αποκατάσταση καμένων σπιτιών κύριας κατοικίας, καταβάλλοντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βοήθεια θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την πολιτεία και τις δημοτικές Αρχές των πληγεισών περιοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Όμιλος Κοπελούζου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και την αμέριστη συμπαράσταση του προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους πυρόπληκτους που έχασαν συγγενείς, φίλους και περιουσίες στις καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής. Με αίσθημα αλληλεγγύης ο Όμιλος αποφάσισε την ενεργό συνδρομή του σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας μέσω της κατασκευαστικής εταιρείας του REDEX A.E. για την αποκατάσταση καμένων σπιτιών κύριας κατοικίας καταβάλλοντας το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Η εν λόγω βοήθεια θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Πολιτεία και τις Δημοτικές αρχές των πληγεισών περιοχών.