Η Motor Oil χτίζει από την αρχή το Λύρειο Παιδικό Ιδρυμα

01/08/2018, 12:10
Motor_Oil_Hellas

Μια ακόμη αξιέπαινη πρωτοβουλία στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναλαμβάνει η Motor Oil. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πλήρη αποκατάσταση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, το οποίο υπέστη σοβαρότατες ζημιές από τις φονικές πυρκαγιές της "Μαύρης Δευτέρας", 23 Ιουλίου

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με τη διοίκηση του Ιδρύματος, θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά, δηλαδή του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας, καθώς και της αποθήκης τροφίμων.

Επίσης, θα αντικαταστήσει τα οχήματα που καταστράφηκαν και τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος, ενώ θα συμβάλει και στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.

Η ανακοίνωση της εταιρείας


"Η Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε. επιθυμώντας να συμβάλει στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς που έπληξε περιοχές της Ανατολικής Αττικής και σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος, προχωρά στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που υπέστη αυτό.

Συγκεκριμένα η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας καθώς και της αποθήκης τροφίμων.

Επιπρόσθετα, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν τα οποία απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος.

Τέλος, θα συμβάλει στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.

Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας."