H AMSTEL Radler Lemon «ανοίγει διάθεση» και φέτος για beach volley!

05/07/2018, 16:01
Amstel Radler Girls

Με τη συμμετοχή 6 κορυφαίων Εκδοτικών Ομίλων, η Amstel Radler «άνοιξε διάθεση»…πάνω στην άμμο με το 2ο Amstel Radler Media House Beach Volley Tournament,που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου! Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο της χορηγίας του Amstel Radler Beach Volley Super League 2018, το οποίοδιεξάγεται με την πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή και το Vari Sports Club.

Δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της τόσο στο αγαπημένο άθλημα του καλοκαιριού, όσο και στη φιλανθρωπική δράση, η Amstel Radler ενίσχυσε φέτος το έργο τουΣυλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «Εργαστήρι», αποδεικνύοντας πως η ομαδικότητα και η προσπάθεια είναι τελικά οι μεγαλύτεροι νικητές!

Έτσι, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο περσινός πρωτότυπος αγώνας, η AMSTEL Radler προχώρησε και φέτος σε ένα τουρνουά με τους εκπροσώπους των Ομίλων Boussias, Direction, Down Town, U!Girl, 24Media, να «ανοίγουν τη διάθεσή τους» για την ξεχωριστή αυτή ενέργεια στη Βάρκιζα, στα γήπεδα του Enso Beach Volley Clubby Efi Sfyri.Το κύπελλο της νίκης απέσπασε τελικά η ομάδα της Direction, η οποία υπερίσχυσε 2-1 σετ της Boussias στην τελική αναμέτρηση. Όλες οι ομάδες έλαβαν το δικό τους μετάλλιο ως επιβράβευση για την προσπάθεια αλλά και τον ενθουσιασμό τους ενώ, μεγάλο «πρωταγωνιστή» του παιχνιδιού αποτέλεσε η AMSTEL Radler Lemon με φυσικόχυμό από ελληνικά λεμόνια, σβήνοντας τη δίψα των παικτών και δίνοντας όλη την απαραίτητη ενέργειαμετά από τη «σκληρή» αναμέτρηση!

Σημειώνεται ότι το Amstel Radler Beach Volley Super League 2018 είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του ερασιτεχνικού ελληνικού beach volley, με στόχο να φέρει το άθλημα πιο κοντά στο κοινό. Έτσι, μέσω ερασιτεχνικών τοπικών τουρνουά, παρέχει την ευκαιρία στους λάτρεις του αθλήματος να ανταγωνίζονται οργανωμένα. Το πρωτάθλημα διεξάγεται από το Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο σε 11 διαφορετικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα,!

Η επιτυχία του τουρνουά στη Βάρκιζα ολοκληρώθηκε με μια βουτιά και ευχές εκ μέρους όλων των Media Houses για Καλό Καλοκαίρι με… AMSTEL Radler Lemon!