Καυτές προσφορές από τη Huawei πριν ξεκινήσουν οι εκπτώσεις!

05/07/2018, 15:48
image001

Η θερμοκρασία χτυπάει ήδη κόκκινο στη Huawei! Ξεκινώντας μια εβδομάδα νωρίτερα, η Huaweiανεβάζει κι άλλο το καυτό θερμόμετρο με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα της.Βρες τώρα το smartphoneπου θα συντροφεύσει τις φετινές σου διακοπές επιλέγοντας ένα από τα HuaweiP20 Lite, HuaweiY6 2017 και HuaweiMate 10 Lite!

Είσαι μεγάλος φαν της σειράς P20, ταγμένος πιστός της σειράς Mateή μήπως είσαι φανατικός Y-erτης νεανικής σειράς Yτης Huawei;Βρες γρήγορα ποιο smartphoneσου ταιριάζει περισσότερο, γιατί η Huaweiξεκίνησε τις σούπερ καλοκαιρινές τιμές από τώρα! Η περίοδος των καλοκαιρινών εκπτώσεων μπορεί να ξεκινά επίσημα στις 9 Ιουλίου, όμως η Huaweiμαζί με τα όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα, δίνει ήδη από τις 2 Ιουλίου την ευκαιρία στους καταναλωτές να αποκτήσουν 3 από τα κορυφαία smartphones τηςσε αχτύπητες τιμές.

Οι προσφορές αναλυτικά:

Huawei Mate 10 Lite: 269€ από299

Huawei P20 Lite: 329€ από399

Huawei Y6 2017: 99€ από 119

Σχετικά με τη Huawei

Ο Όμιλος Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT). Με γνώμονα την υγιή λειτουργία, τη συνεχή καινοτομία και την αμφίδρομη συνεργασία, η Huawei δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό end-to-end χαρτοφυλάκιο Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) για τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, η Huawei παρέχει τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες όπως ασύρματο, σταθερό και cloudcore δίκτυο, λογισμικό παρόχων, υποδομή πληροφορικής καθώς και ενεργειακά συστήματα.

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία και την πρωτοπορία στον τομέα της καινοτομίας, η Huawei προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ευρύ φάσμα προϊόντικών λύσεων και υπηρεσιών σε τομείς όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας καθώς και cloud κέντρα δεδομένων. Οι συσκευές της Huawei –τα smartphones, τα tablets και τα wearables- έχουν κατασκευαστεί με στόχο την καλύτερη εμπειρία χρήσης των καταναλωτών και τη διευκόλυνση στις καθημερινές τους ανάγκες τόσο στην εργασία τους όσο και στη διασκέδαση τους. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Στην Ελλάδα, η Huawei ηγείται των Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) παρέχοντας το ½ σταθερής ευρυζωνικότητας για τις ελληνικές οικογένειες και 2/3 των κινητών δικτύων κάλυψης του πληθυσμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr