Η UMBRO στα φετινά Special Olympics Hellas

25/05/2018, 21:47
umbro

​​Μισό αιώνα ζωής γιόρτασαν με τη φετινή τους διοργάνωση, στις 14 -18 Μαΐου, τα Special Olympics Hellas! Τα Special Olympics αποτελούν το κίνημα των αθλητών με ειδικές ικανότητες που αριθμεί 172 χώρες με 5,6 εκατομμύρια αθλητές ανά τον κόσμο! Στo Θώδειο Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου, για άλλη μια χρονιά μοναδικοί αθλητές επέδειξαν πυγμή και θέληση για ζωή, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους εμάς!

Στις 14 Μαΐου οι αποστολές των Special Olympics από τις 13 Περιφέρειες της χώρας μαζί με την αποστολή της Κύπρου, ντυμένες με το διπλό διαμάντι της UMBRO, καταχειροκροτήθηκαν καθώς παρελαύναν στη μαγευτική τελετή έναρξης! Στις ημέρες που ακολούθησαν οι ξεχωριστοί αυτοί αθλητές αγωνίστηκαν σε πέντε αθλήματα (Στίβο, Κολύμβηση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Αντιπτέριση, Καλαθοσφαίριση) με στόχο να αναδειχθούν αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν στο World Special Olympics που θα λάβει χώρα στο Abu Dhabi.

Το σθένος των αθλητών ήταν απαράμιλλο, καθώς και η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου. Η UMBRO έχοντας αποδείξει στην πορεία των χρόνων την κοινωνική ευαισθησία της, πλαισίωσε τους αθλητές με την ποιότητα των προϊόντων της, παρέχοντας τους έναν μοναδικό συνδυασμό άνεσης και απόδοσης, βελτιώνοντας έτσι τις συνθήκες κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων! Η τιμή για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία από την Ομοσπονδία των Special Olympics Hellas στο πρόσωπο της UMBRO είναι μεγάλη, ενισχύοντας τη δέσμευση της διάσημης εταιρίας να ντύνει κάθε μοναδική προσπάθεια!