Η Huawei και το Huawei P20 Pro στο 14ο Athens Digital Arts Festival

24/05/2018, 09:54
huawei

Η Huawei, και το Huawei P20 Pro, στηρίζουν τα έργα AI (τεχνητής νοημοσύνης) του 14ου Athens Digital Arts Festival (ADAF), που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής, από τις 24 έως και τις 27 Μαΐου 2018.

Η φετινή διοργάνωση, με θέμα “SINGULARITY NOW”, διερευνά το άγνωστο μέλλον της επερχόμενης Τεχνολογικής Αποκάλυψης αναδεικνύοντας έργα ανθρώπων των τεχνών και της τεχνολογίας, που σκιαγραφούν, σχολιάζουν, προβλέπουν, ή καθορίζουν το επερχόμενο singularity, τον ρόλο δηλαδή του ανθρώπου σε αυτή τη νέα εποχή, τον ρόλο και τη μορφή της τέχνης αλλά και της τεχνολογίας σε αυτή.

 



Η Huawei ως πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στη σύγχρονη καθημερινότητά, δεν θα μπορούσε να λείψει από την γιορτή αυτή και συμμετέχει στα εκθέματα “Hash2Ash” και “The Cloud” και στην παράσταση “Upload/Unplug”με το Huawei P20 Pro το Huawei P20 και άλλες συσκευές. Η ναυαρχίδα της σειράς P20 που παρουσιάστηκε μόλις τον Μάρτιο, χάρη στον επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει μπορεί:


  • σε πραγματικό χρόνο να αναγνωρίσει με ακρίβεια τοπία, θέματα και αντικείμενα, έτσι ώστε το smartphone να επιλέξει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, όταν ο χρήστης σημαδεύει τον γαλανό ουρανό, μία παραλία, έναν σκύλο ή έναν άνθρωπο, η κάμερα μπορεί χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη να αναγνωρίσει τα αντικείμενα και να προσαρμόσει έξυπνα κάθε λεπτομέρεια που έχει να κάνει με τον φωτισμό.

  • να αξιολογεί αυτόματα κάθε εικόνα και ξεχωρίζει τις καλύτερες λήψεις του χρήστη. Επιπλέον υποστηρίζει πάνω από 100 ετικέτες για άνετη κατηγοριοποίηση, οργάνωση και αναζήτηση στη συλλογή φωτογραφιών.

  • να αναγνωρίζει καθετί που κινείται σε εμβέλεια 3 μέτρων και να εστιάζει σε αυτό με εκπληκτική αποτελεσματικότητα προκειμένου να απαθανατίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην κίνησή του.

  • να σταθεροποιεί τις νυχτερινές λήψεις με το HUAWEI AI Image Stabilization χαρίζοντας πανέμορφες εικόνες, ακόμα και χωρίς τη χρήση τριπόδου.