Ημερίδα «Μητρικός Θηλασμός & Babywearing» από το καινοτόμο e-shop mysunshine.gr

11/05/2018, 14:21
sun1

To MySunshine.gr, το καινοτόμο e-shop που λατρεύουν μαμάδες και παιδιά, με τα πιο premium και δημοφιλή brands, διοργανώνει το Σάββατο, 26 Μαΐου, Ημερίδα αφιερωμένη στον Μητρικό Θηλασμό και το Babywearing, στο Εμπορικό Κέντρο Athens Heart. Η Ημερίδα ξεκινά στις 10:00 π.μ. και διαρκεί έως τις 14:00 μ.μ., με ελεύθερη συμμετοχή.

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον Μητρικό Θηλασμό

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθεί Σεμινάριο για τον Μητρικό Θηλασμό, με εισηγήτρια τη μαία Δέσποινα Τσακίρη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Δέσποινα Τσακίρη είναι Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας (IBCLC), Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στην Περιγεννητική Περίοδο (ΕΣΔΥ), Prenetal Yoga Instructor – Μαιευτήριο ΛΗΤΩ και Ανεξάρτητη Μαία για τον Φυσικό Τοκετό / VBAC.
Θα παρουσιαστούν όλα τα πλεονεκτήματα του Μητρικού Θηλασμού και τα οφέλη τόσο για το παιδί όσο και για τη μητέρα, ενώ θα τεθούν προς συζήτηση τα ζητήματα που αποτελούν πηγή άγχους για τις μέλλουσες μητέρες. Επιπλέον, θα γίνει ενημέρωση για το rooming-in και τις πρακτικές που βοηθούν στην εγκατάσταση του θηλασμού.
Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στις τεχνικές του latch-on & τις θέσεις θηλασμού στη θεωρία αλλά και στην πράξη, μιας και κοντά μας θα βρίσκονται μητέρες που κατάφεραν να θηλάσουν με ή χωρίς δυσκολίες.

 



Babywearing & τα Οφέλη του skin-to-skin

Στο δεύτερο μέρος της Ημερίδας, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το Babywearing και τα οφέλη του skin-to skin. Η επαφή δέρμα-με-δέρμα (skin-to-skin) αποφέρει τεράστια οφέλη για την υγεία των μωρών, για την εγκατάσταση του θηλασμού αλλά και για την ψυχική ισορροπία των νέων μητέρων. Θα υλοποιηθεί εξάσκηση live σε πρακτικές baby wearing, θα γίνει συζήτηση για τα διάφορα είδη των μάρσιπων και τις διαφορετικές χρήσεις τους, καθώς και για τα οφέλη της πιο κοντινής επαφής, αυτής που έχει η κάθε μητέρα με το μωρό της.
Σας περιμένουμε για να μοιραστούμε τη γνώση και την εμπειρία για τον Μητρικό Θηλασμό και το Babywearing! Όσοι παρευρεθούν θα λάβουν goody bag με πλούσια δώρα και ενημερωτικό υλικό!

Το mysunshine.gr είναι το καινοτόμο e-shop στο οποίο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν γίναμε για πρώτη φορά γονείς. Αποφασισμένοι να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο, ό,τι πιο ασφαλές και απόλυτα υγιεινό στο μωρό μας, καταλήξαμε σε διαρκή αναζήτηση για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και αξιολόγηση και δεν συμβιβαστήκαμε με τίποτε λιγότερο. Έτσι, στο mysunshine.gr κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε πρωτότυπα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σαν μια φωτεινή ηλιαχτίδα!

Μερικά μόνο από τα αγαπημένα διεθνή brands που θα βρείτε στο mysunshine.gr είναι η πασίγνωστη Καμηλοπάρδαλη Σόφι που συντροφεύει τα περισσότερα μωρά στον κόσμο, οι υπνόσακοι Grobag με διεθνή βραβεία για την ασφάλεια και την υψηλή τους λειτουργικότητα, η Aerosleep με προϊόντα που σχεδιάζονται για απόλυτα ασφαλή βρεφικό ύπνο, η BabyOno με μία πλήρη σειρά προϊόντων βρεφανάπτυξης, η PennyScallan με τα πιο stylish αξεσουάρ, σακίδια και τσάντες, η Babylonia με τους ψηλής ποιότητας μάρσιπους και η Ki ET LA με τα πρωτοπόρα τα παιδικά γυαλιά ηλίου, οθόνης και καπέλα.

www.mysunshine.gr │Facebook: @mysunshine.gr │ Instagram: mysunshine_gr