Ανακαλύψτε την καινοτομία των προϊόντων της P&G

25/04/2018, 09:53
p&g

Μέσα από κάθε μας προϊόν στην P&G, στόχος μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα όλων μας λίγο πιο εύκολη. Η καινοτομία των προϊόντων μας ξεκινά από την βαθιά κατανόηση των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, στις οποίες προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές λύσεις.

 



Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να μην συνειδητοποιούμε πόση επιστήμη υπάρχει πίσω από ένα σαμπουάν, ένα απορρυπαντικό ή ένα ξυραφάκι. Ωστόσο η τεχνολογία και η καινοτομία πίσω από τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχει βελτιώσει την ποιότητα της καθημερινότητάς μας, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να την δούμε με την πρώτη ματιά.

 



Οι επιστήμονες της P&G χρησιμοποιώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας, φέρνουν στη ζωή μας νέες φόρμουλες και καινοτόμες ιδέες, μέσα από προϊόντα που η χρήση τους συναρπάζει. Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε?



 


  • Pantene 3 Minutes Miracle - έχει τη δύναμη εντατικής φροντίδας σε μορφή καθημερινού conditioner που βοηθά στην επανόρθωση της φθοράς έως 3 μηνών σε 3 μόλις λεπτά.