«ATHEX Mid-Cap Conference»: Roadshow για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

18/04/2018, 16:32
xrimatistirio

Ένα σχέδιο που έχει στόχο την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μας αναμένεται να υλοποιήσει άμεσα η ΕΧΑΕ. Γιαυτό, στα τέλη Απριλίου φέρνει τον πρώτο «ATHEX Mid-Cap Conference» με τη συμμετοχή 16 εταιρειών από τη μεσαία κεφαλαιοποίηση του ελληνικού Χρηματιστηρίου.

Ένα ραντεβού με θεσμικά κεφάλαια που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και πολλές φορές κρύβονται σε… μικρομεσαία «διαμάντια».

Στο επενδυτικό συνέδριο που θα διοργανωθεί στις 26 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στα πρότυπα αντίστοιχων εκδηλώσεων του εξωτερικού, έχουν προσκληθεί διαχειριστές κεφαλαίων και θεσμικοί επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αφού προηγηθεί μια παρουσίαση της πορείας και των εκτιμήσεων για την επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, οι θεσμικοί που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν one-to-one συναντήσεις με τους επικεφαλής και τις διοικήσεις των εισηγμένων που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Πρόκειται για 16 εισηγμένες και συγκεκριμένα οι ΑΔΜΗΕ, ΕΧΑΕ, Υγεία, Cenergy, Ελλάκτωρ, Ευρωπαϊκή Πίστη, Φουρλής, ΓΕΚΤΕΡΝΑ – TEΡNA Ενεργειακή, Ιασώ, Ικτίνος, Intralot, Καράτζης, Κρι-Κρι, ΟΛΠ, Quest Συμμετοχών, Πλαστικά Θράκης.